Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige Volgende
 

Moet ik mijn hond/kat ook in de winter behandelen tegen teken, vlooien en luizen?

Het is weer winter: de temperaturen worden lager. In deze tijd van het jaar vragen veel mensen zich af of ze ook nu hun huisdier moeten behandelen tegen parasieten. Dat zullen wij in dit korte blog bespreken. Veel leesplezier!

De winter

Veel mensen gaan er nog steeds vanuit dat ze in de winter hun huisdieren niet hoeven te behandelen. Ze denken dit, omdat het in de winter koud is. Er zit natuurlijk wel een kern van waarheid in deze gedachte, maar het is toch onjuist. De winter is inderdaad niet de favoriete periode van de teken, vlooien en de luizen. In de koude maanden is het voor het lastig om te ontpoppen.

Ontpoppen in de winter

Deze parasieten hebben het liever warm dan koud, maar toch blijft behandeling verstandig. De dieren zijn namelijk toch vaak in huis en daar wordt flink gestookt. De parasieten vinden zonder problemen een warm plekjes bij het huisdier. Daar nestelen zij zich, planten zich voort en de eitjes kunnen ontpoppen. Het blijft dus nodig om te behandelen! Het is het beste om consequent te blijven behandelen en de cyclus niet te doorbreken.

Beginnen met behandelen

Moet u nog beginnen met het behandelen van uw huisdier? Kies dan voor de hond Advantix en voor de kat Bolfo! Dit middel in pipetvorm is een snelwerkend middel dat vlooien, teken en luizen doodt en teken, zandvliegen, muggen en stalvliegen afweert. Wilt u meer weten, heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze winkel in Kruiningen of neem contact op met onze klantenservice.

►Bekijk hier alle ongediertebestrijding voor uw hond

►Bekijk hier alle ongediertebestrijding voor uw kat

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist