Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Volgende
 

Hoe zet ik een hondenhok in elkaar?

Als u een hondenhok koopt bij Dierenverblijf, dan wordt dit bijna altijd als bouwpakket geleverd. Hieronder leggen we kort uit wat u kunt verwachten van een bouwpakket en hoe eenvoudig u een hondenhok in gereedheid kan brengen.

Bouwpakket

De hondenhokken worden geleverd als bouwpakket. Op die manier zijn ze zo compact mogelijk te verzenden. Het hok moet bij ontvangst dus zelf in elkaar gezet worden. Om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken, zorgen wij dat er een duidelijke montagehandleiding bij het bouwpakket zit. Daarnaast worden alle bevestigingsmaterialen, zoals schroeven e.d., ook meegeleverd.

Panelen

Bij het in elkaar zetten van het hondenhok hoeft u niet te werken met allerlei losse onderdelen. Het bouwpakket wordt namelijk geleverd met complete panelen. Deze moeten alleen nog aan elkaar vastgemaakt worden. Vervolgens plaatst u het hok op een stabiele, schone ondergrond en zorgt u ervoor dat het hok op een beschutte plaats staat.

Het in elkaar zetten van een hondenhok is dus zeer eenvoudig. U hoeft alleen met uw gereedschap de verschillende panelen aan elkaar te bevestigen met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen. Heeft u nog vragen of wilt u een persoonlijk advies? Kom dan langs in onze winkel in Kruiningen of neem contact met ons op.

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist