Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

 

Een effectieve oplossing voor vuurwerkangst bij honden én katten!

Het is een traditie om het jaar af te sluiten met vuurwerk. De veel mensen houden ervan om het nieuwe jaar knallend in te luiden. Vaak wordt er zelfs al vanaf begin december vuurwerk afgestoken. Het zorgt ervoor dat honden en katten een onrustige tijd beleven. In dit blog vertellen we kort waarom zij niet van vuurwerk houden, maar veel belangrijker: wat kunnen we eraan doen? Veel leesplezier

► Bekijk hier alle vuurwerkangst-producten voor de hond.

► Bekijk hier alle vuurwerkangst-producten voor de kat.

Honden en katten houden niet van vuurwerk!

Honden en katten schrikken enorm van alle knallen van het vuurwerk. Van al die knallen worden ze angstig. Bij honden heeft dit te maken met de overlevingsdrang die ze van nature hebben. Bij katten heeft het ermee te maken dat ze alles veel beter horen dan mensen. Harde klappen van vuurwerk komen dus harder binnen. De angst kan zich vertalen in wegkruipen, vluchten of agressief gedrag.

Wat kunnen we eraan doen?

Er zijn verschillende oplossingen voor honden en katten met vuurwerkangst. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verschillende kalmerende medicijnen of langsgaan bij de gedragstherapeut. Er bestaat echter een hele effectieve oplossing: een oplossing in de vorm van een speciaal shirt: het ThunderShirt.

ThunderShirt

Het ThunderShirt is een speciaal shirt. Het shirt oefent constant een zachte druk uit op de romp van de hond of de kat. Deze druk heeft een kalmerende werking op het zenuwstelsel van de dieren. Het gebruik van het ThunderShirt levert een significante verbetering op! Het ThunderShirt helpt niet alleen tegen vuurwerkangst, het helpt ook bij overmatig blaffen, reisangst, onweer en verlatingsangst.

ThunderShirt kopen bij Dierenverblijf

Bij het gebruik van het veilige, effectieve en gebruiksvriendelijke ThunderShirt hoeft u geen medicijnen te gebruiken. De constante druk op de romp van uw hond of kat is voldoende om uw huisdier te kalmeren. In de meeste gevallen werkt het ThunderShirt al vanaf de eerste keer. Sommige honden en katten moet echter nog even wennen aan het dragen het ThunderShirt. Kom daarom snel langs om de juiste maat voor uw hond of kat uit te zoeken.

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist