Winkelwagen 0

 

Thundershirt Hond

Merk:Thundershirt
Kleur:Grijs
vanaf € 54,95
Maat: XS
EAN: 854880001806
€ 54,95
Direct leverbaar
Maat: S
EAN: 854880001813
€ 54,95
Direct leverbaar
Maat: M
EAN: 854880001820
€ 54,95
Direct leverbaar
toon alle opties
  • Voor 17.00 besteld volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Kies zelf een bezorgdag
  • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

Een bewezen hulpmiddel om angst bij honden te stoppen: onweer, vuurwerk, alleen zijn, blaffen, auto rijden, en andere zaken die angst veroorzaken.

Het shirt werkt door het aanbrengen van druk op het lichaam. Hierdoor wordt de hond rustig. Vaak werkt het al de 1e keer, sommige honden moeten echter even wennen aan het dragen van het Thundershirt.

Ook verkrijgbaar voor katten. Klik hier

Lees meer

Het Thundershirt is een bewezen hulpmiddel om angst bij honden te stoppen: onweer, vuurwerk, alleen zijn, blaffen, auto rijden, en andere zaken die angst veroorzaken. Het Thundershirt werkt door het aanbrengen van druk op het lichaam van de hond. Hierdoor wordt de hond rustig. Vaak werkt het al de eerste keer, sommige honden moeten echter even wennen aan het dragen van de Thundershirt.

 * Veilig

* Effectief

* Makkelijk te gebruiken

* 7 maten

Maatvoering

Maat

Borst omvang

XX-Small

 23cm - 34cm

X-Small

 34cm - 46cm

Small

 41cm - 58cm

Medium

 46cm - 66cm

Large

 61cm - 81cm

X-Large

 78cm - 102cm

Hoe het werkt
Het gepatenteerde ontwerp van Thundershirt geeft een zachte, constante druk. Dit heeft een dramatische kalmerend effect voor de meeste honden, als ze angstig, bang zijn of zeer actief zijn. Uit echte ervaring weten we met zekerheid dat Thundershirt werk. Gebaseerd op enquêtes die zijn ingevuld door meer dan 1000 Thundershirt gebruikers, tonen meer dan 85% van de honden aanzienlijke verbetering in angst symptomen bij het gebruik van Thundershirt.

Deskundigen geloven dat druk een kalmerend effect op het zenuw stelsel heeft. Het met behulp van druk verlichten van angst is al jarenlang een gangbare praktijk. Bijvoorbeeld: TTouch hond trainers gebruiken druk om een grote verscheidenheid van angsten aan te pakken. Dierenartsen gebruik druk om vee te ontspannen wanneer zij vaccinaties krijgen. Bij mensen met autisme wordt druk gebruikt voor het verlichten van hun voortdurende angst. Kinderen met bepaalde gedrags problemen gebruiken druk t-shirts en verzwaarde vesten om te ontspannen en te concentreren. Ouders wikkelen hun pasgeboren kind in doeken om het te troosten en tot rust te brengen.

Tot nu toe, was er geen goed ontworpen, goedkope druk-wrap voor honden. Thundershirt verandert dat! Duizenden dierenartsen en hondentrainers wereldwijd bevelen nu Thundershirts aan bij angstige honden

Hoe te gebruiken
Thundershirt is een uitstekende behandeling voor de meeste soorten angst bij honden. Voor vele angsten raden wij aan alleen een Thundershirt om te doen en te observeren wat het resultaat is. Het is heel goed mogelijk dat er meteen een aanzienlijke verbetering optreed. Voor meer gecompliceerde gevallen van de angst raden we Thundershirt aan als onderdeel van een gedrags wijziging programma. Een ding is zeker, voor een zeer groot percentage van honden, heeft de zachte, constante druk van de Thundershirt een geweldige kalmerend effect.

Maar Thundershirt is ook een zeer nuttig instrument voor het beheersen van prikkelbaarheid of hyperactiviteit met vreemden, aan de lijn lopen, of in een trainings omgeving. De kalmerende werking van Thundershirt helpt een hond te focussen (of heroriënteren) in een meer constructieve richting, waardoor training meer effectief is.

Het is niet de bedoeling dat een hond de Thundershirt de gehele dag draagt.

De Thundershirt omdoen
Voordat u uw hond Thundershirt voor de eerste keer aandoet, raden we aan om een kleine hoeveelheid voer op de Thundershirt aan uw hond aan te beiden. Honden worden doorgaans rustiger en vertrouwen met iets dat hen voedsel brengt of iets dat ze met voedsel associëren. Dus is dit een eenvoudige truc om snel een positieve associatie met Thundershirt voor uw hond te maken.

Thundershirt is ontwikkeld om het heel gemakkelijk om te doen. Leg de Thundershirt over de rug van uw hond en maak hem veilig vast met de borst en torso bandjes. De klittenband sluitingen maken Thundershirt zeer aanpasbaar aan vele verschillende lichaamsvormen.

Lees minder

Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist