Advies nodig? 0113 - 384019

Gezondheid kat

Wij van Dierenverblijf vinden de gezondheid van uw kat heel belangrijk! Daarom helpen wij u graag om uw kat vitaal te houden. Dat is dan ook de reden dat u voor gezondheidsproducten bij ons aan het juiste adres bent! Van middelen tegen vlooien en teken tot wormenkuurtjes, van anti-stressproducten tot wondzalfjes: wij bieden de producten die uw kat nodig heeft! Ontdek snel ons complete aanbod gezondheidsproducten.

Gezondheid kat Er zijn 76 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Gezonde katten

In onze apotheek en op onze webshop hebben we diverse middelen tegen vlooien en teken. Denk hierbij aan de vlooien- en tekenpipetten van Advantage of Frontline. Dit zijn pipetjes die zorgen voor de preventie en bestrijding van vlooien en teken bij katten. Als uw kast wormen heeft, hebben wij daar ook wat voor. In ons assortiment hebben wij tabletten maar ook pasta tegen wormen. Verder kunt u bij ons terecht voor extra vitamines voor uw kat.

Een gezond dierenverblijf

Een goede hygiëne in het dierenverblijf is ook belangrijk. Daarom hebben wij bij Dierenverblijf ook allerlei middelen om het verblijf schoon en gezond te houden. Zo hebben we bijvoorbeeld middelen die preventief en bestrijdend werken tegen vlooien, teken, muggen en andere parasieten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Dimethicare Omgevingsspray. Verder hebben we nog een effectief preventiemiddel voor parasieten, namelijk de Scalibor halsband. Deze halsband beschermt tegen teken, zandvliegen en hartwormmuggen. De band weert en doodt teken en werkt tot 6 maanden lang. Bovendien is deze band waterbestendig en geurloos.

Gezondheidsproducten bij Dierenverblijf

Bij Dierenverblijf kunnen we gezondheidsproducten leveren van verschillende bekende merken. In ons assortiment hebben we producten van Advantage, Beaphar, Frontline en Bayer. Bij het kopen van gezondheidsproducten bij Dierenverblijf kunt u rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u alle producten bekijken in onze grote winkel in Kruiningen. Bestelt u bij ons op werkdagen vóór 17:00, dan wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer