I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27-04 de hele dag gesloten
Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige Volgende
 

Duurzaam hondenspeelgoed: de 5 leukste speeltjes

Kies jij al voor duurzaam hondenspeelgoed? Duurzaam hondenspeelgoed is goed voor dier, mens en milieu! Om je een handje te helpen in de zoektocht naar duurzaam hondenspeelgoed, hebben wij de vijf leukste duurzame hondenspeeltjes op een rijtje gezet!

Wat is duurzaam hondenspeelgoed?

Als een hondenspeeltje lang meegaat en het niet belastend is voor het milieu, valt het onder duurzaam. Bij het kiezen van duurzaam hondenspeelgoed is het vooral van belang om te kijken naar het materiaal van het speeltje. Hoe sterk is het speeltje? En gaat het materiaal lang mee? Ook is het belangrijk wat jij zelf onder duurzaam vindt vallen. Zo kan het zijn dat je het belangrijk vindt dat het speeltje lang meegaat of dat de productie van het speeltje op een duurzame manier gebeurt.

De 5 leukste duurzame hondenspeetjes

Er zijn veel verschillende leuke en duurzame hondenspeeltjes op de markt. Dit zijn onze vijf favorieten:

  1.        KONG Classic

De KONG Classic is een echte favoriet bij veel honden. In dit stuiterende hondenspeeltje kan je hondenbrokjes of – snoepjes verstoppen voor nog meer speelplezier. De hond zal zich uren vermaken! Het hondenspeelgoed van KONG is gemaakt van een uniek, erg duurzaam en volledig natuurlijk rubber. Daarnaast zijn de speeltjes geschikt voor echte kauwers en gaan ze daardoor lang mee.

  1.        Beeztees Minus One tennisbal

De tennisballen uit de Beeztees Minus One collectie zorgen voor uren speelplezier voor de hond! Deze duurzame tennisballen zijn gemaakt van zo veel mogelijk eco-vriendelijke materialen, zoals REPREVE vilt en natuurlijk rubber. REPREVE vilt is gemaakt van gerecyclede materialen. De tennisballen worden per drie geleverd. Apporteren maar!

  1.        Nylabone Extreme Chew X-bone

De Nylabone Extreme Chew X-bone is een leuke combinatie tussen een speeltje en een kauwbot. Door het reliëf van het speeltje verzorgt de hond zijn gebit terwijl hij op het bot kauwt. Het speeltje zorgt dus niet alleen voor speelplezier, maar ook voor een gezond gebit: twee vliegen in één klap! De speeltjes van Nylabone zijn gemaakt van hoogwaardig nylon en slijten langzaam.

  1.        Beeztees Minus One hondenknuffel

De hondenknuffels uit de Beeztees Minus One collectie zien er niet alleen super schattig uit, maar zijn ook nog eens duurzaam! De knuffels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, zoals een kreeft, inktvis, rog en walvis. De duurzame hondenknuffels zijn gemaakt van REPREVE Our Ocean polar fleece, polyester en een REPREVE ployestervezelvulling.

  1.        Petlando Moodles knuffels

Ook de hondenknuffels van Petlando zijn duurzaam. Dit hondenspeelgoed is gemaakt van duurzame materialen en extra verstevigde stiksels. Hierdoor trekt de hond de knuffel niet snel kapot, waardoor het speeltje een lange levensduur heeft. De knuffels zijn er in verschillende varianten, zoals Schaap Sissy, Lama Lola, Leeuw Leon en Vos Freddy.

Benieuwd naar ander duurzaam hondenspeelgoed? Bekijk dan alle duurzame hondenspeeltjes bij Dierenverblijf.

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist