Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige Volgende
 

5 voordelen van een losse konijnenren

Konijnenrennen zijn er in verschillende soorten en maten. Grote houten rennen die zowel los als in combinatie met een hok gebruikt kunnen worden en compacte metalen draadrennen. Over deze laatste rennen gaat deze blog. We geven antwoord op de vraag wat de voordelen zijn van een losse konijnenren. Veel leesplezier!

 

1.    Altijd het beste plekje voor uw konijn!

Een metalen draadren is een handig middel om uw konijn meer bewegingsvrijheid te geven buiten het hok. Omdat de draadren niet aan het hok geplaatst hoeft te worden, kunt u de draadren overal zetten waar u maar wilt. Hierdoor kunt u voor uw konijn steeds het beste plekje uitzoeken en zonder al te veel moeite daar de ren neerzetten. Trouwens, voor nog meer extra bewegingsvrijheid kunt u ook nog een extra ren aanschaffen. De rennen zijn namelijk eenvoudig aan elkaar te koppelen.

 

2.    Eenvoudig op te bergen

Een metalen draadren bestaat uit panelen die aan elkaar te koppelen zijn met metalen pinnen. Door dit eenvoudige systeem is de ren eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Als hij niet meer in elkaar staat, neem hij weinig ruimte in beslag. Dit is dus erg voordelig.

 

3.    Compact en licht van gewicht

Zoals gezegd is een draadren eenvoudig op te zetten en af te breken en neemt deze weinig ruimte in beslag. Naast dit compacte is een draadren ook licht van gewicht. Hierdoor is deze gemakkelijk mee te nemen als u een dagje weggaat. Als u bijvoorbeeld gaat picknicken, kunt u uw konijn gewoon mee laten genieten terwijl deze in de ren loopt. U kunt dan ook gebruikmaken van een bijpassend afdeknet om uw konijn te beschermen tegen roofvogels.

 

4.    Ondergrond: maakt niet uit!

Een draadren kunt u gemakkelijk overal neerzetten. Hierbij maakt de ondergrond niet uit. Het maakt niet uit of u de ren op gras zet of op tegels plaatst. Het plaatsen op tegels is overigens zelfs een goede manier om de nagels van de konijnen op een natuurlijke wijze te laten slijten. Bij het plaatsen op gras kan uw konijn heerlijk van het gras smullen.

 

5.    Binnen gebruiken? Geen probleem!

Wilt u binnen ook genieten van uw konijn? Dat kan! Met een draadren kunt u het konijn zetten waar u maar wilt. Binnen kan bijvoorbeeld leuk zijn als u het te koud vindt om buiten met uw konijn te spelen. Als u de draadren binnen gebruikt, is een bodemhoes handig. Hiermee blijft de ondergrond en de omgeving naast de ren mooi schoon. Naast een metalen draadren kunt u ook kiezen voor de houten indoorren van Trixie. Deze houten ren bestaat uit vier panelen met gaaswerk en kan op diverse manieren gebruikt worden. Deze mooie ren voor binnen is ook uit te breiden, bijvoorbeeld als konijnen veel springen, kunt u er een tweede ren bovenop zetten.

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist