Advies nodig? 0113 - 384019

Metalen draadren - 60x60 - Groen

Metalen draadren - 60x60 - Groen

Zoekt u meer bewegingsvrijheid voor uw konijn buiten het hok? Kies dan voor deze metalen draadren. Deze ren is geschikt voor cavia’s en konijnen.

Voor nog meer extra bewegingsvrijheid voor uw konijnen kunt u ook nog een extra ren aan schaffen. De rennen zijn namelijk eenvoudig aan elkaar te koppelen.

Afmetingen: 60x60cm (6 panelen)

Beschikbaar: passend afdeknet of bodemhoes.

nú € 18,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Een draadren is een handig middel om je konijn of cavia meer bewegingsvrijheid buiten het hok te geven. Deze metalen draadren heeft een frisse appelgroene kleur. U kunt de ren op tegels plaatsen. Dit is goede manier om de nagels van de konijnen op een natuurlijke manier te laten slijten. Ook kan de ren prima op het gras worden gezet. Dan kan het konijn lekker van het gras smullen.

De ren bestaat uit zes metalen panelen die aan elkaar te koppelen zijn met metalen pinnen. In een van deze panelen zit een deurtje. Als u de ren even niet wilt gebruiken, kunt u hem gemakkelijk inklappen. De panelen hebben een afmeting van 60cm in de hoogte en 60cm in de breedte.

Voor het gebruik van deze ren binnen, kunt u ook een bodemhoes aanschaffen. Hiermee blijft de ondergrond en de omgeving naast de ren mooi schoon.

 

EAN code 8712901023300
Artikelnummer 0204531
Materiaal Metaal
Kleur Groen