I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27-04 de hele dag gesloten
Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige Volgende
 

5 onmisbare producten voor de verzorging van uw hond!

Uw hond goed verzorgen is reuze belangrijk! Daarom zetten wij vijf producten op een rijtje die goed zijn voor de verzorging van uw hond.

1.    Hondenkam

Voor het goed verzorgen van de vacht is een hondenkam erg handig. Op het gebied van hondenkammen is veel mogelijk. Welke hond u ook heeft, er is altijd een hondenkam voor. Zo zijn er hondenkammen voor langharige honden, maar ook hondenkammen voor kortharige honden. Ook is een klittenkam erg handig, zoals de Profur klittenkam. Deze kam is geschikt om klitten en verwarringen te verwijderen met een minimum verlies aan lengte van de vacht. Ook een Furminator hondenkam is erg handig. Een Furminator heeft kammen die ontwikkeld zijn om diep onder de bovenvacht te komen en om daar zachtjes de ondervacht en losse haren te verwijderen. Met een Furminator kunt u het verharen van uw hond tot wel 90% verminderen. De Furminator is er voor zowel langharige als kortharige honden.

2.    Hondenshampoo

Als uw hond in de vies is, kunt u hem wassen. Ook wanneer uw hond last heeft van huidproblemen kan de juiste hondenshampoo veel oplossen. Naast de hondenshampoos voor huid- en vachtproblemen heeft Dierenverblijf ook shampoos voor een frisse geur en om bijvoorbeeld teken- en vlooien te bestrijden op een natuurlijke wijze. U kunt kiezen voor shampoos van Jean Peau, Beeztees en Animology. Uiteraard zijn deze shampoos van de beste kwaliteit en volledig veilig voor uw hond! Wanneer uw hond een gezonde huid en vacht heeft, is wassen met shampoo niet per se nodig.

3.    Bescherming tegen vlooien en teken

Als de temperaturen stijgen, stijgt ook de kans op vlooien en teken. Daarom moet u niet vergeten om uw dier te beschermen tegen dit ongedierte. U kunt dit doen met een halsband, maar ook met pipetjes en zelfs met ultrasonische verjagers. U kunt bij ons terecht voor middeltjes tegen vlooien en teken van Advantix, Beaphar, Seresto en Frontline. Ook is het handig om een omgevingsspray aan te schaffen. Deze spray is ideaal voor gebruik op tapijten, manden en andere plaatsen waar uw huisdieren verblijven

4.    Supplementen

Om uw hond vitaal te houden, zijn supplementen ook handig. Neem bijvoorbeeld glucosamine. Dit bevordert de vitaliteit van de hond. Het is geschikt voor honden die moeite hebben met opstaan, moeilijk lopen, veel liggen en bij jonge dieren die in de groei zitten. Glucosamine helpt mee bij het opbouwen en onderhouden van de gewrichten. Het is tevens goed voor de mobiliteit van de hond. Glucosaminepoeder moet toegevoegd worden aan de voeding. U kunt ook kiezen voor Glucosamine-extra. Dit is een smakelijke tablet die verkruimeld en vermengd kan worden met de reguliere voeding, maar die ook als traktatie gegeven kan worden. De tablet heeft een hoge dosering glucosamine en is verrijkt met collageen en plantenextracten. Een ander product dat ook glucosamine bevat is de Excellent Dog Mobility Plus. Dit middel zorgt voor een betere smering, ondersteuning en verbetering van pezen, kraakbeen, banden en gewrichten.

5.    Ontwormen

De strijd tegen wormen kunt u voeren met een wormenpasta en -tabletjes. Neem bijvoorbeeld de Mansonil Pasta. Dit is een ontwormingsmiddel met een brede werking voor honden. Het doodt de belangrijkste rondwormen en lintwormen die bij honden kunnen voorkomen. U kunt ook kiezen voor de Exil No Worm Pasta. Dit is een handige ontwormingspasta voor honden van alle leeftijden. Door de handige doseerspuit kunt u de pasta rechtstreeks in de bek geven of door het voedsel mengen.

U kunt ook kiezen voor tabletjes. Deze zijn er in verschillende soorten en maten. Tabletjes zijn verkrijgbaar van merken als Beaphar, Mansonil en Milbemax. Milbemax kauwtabletten zijn ontwikkeld vanuit de gedachte dat ontwormen geen lastige handeling, maar een traktatie zou moeten zijn. De tabletten zijn daarom zacht en smakelijk door de heerlijk kipsmaak. Dit ontwormingsmiddel hoeft u dus niet in het voer, een stukje worst of een koekje te verstoppen. 94% van de honden eet zelfs gewoon de tablet direct uit de hand op. De orale tabletten van Milbemax komen direct in het darmstelsel terecht. Dit zorgt voor een snelle een effectieve werking. 

 

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist