Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige Volgende
 

5 leukste kerstcadeautjes voor uw kat!

Heeft u al gedacht aan een kerstcadeau voor uw kat? Wij in ieder geval wel! In deze blog presenteren wij u een lijstje met de leukste kerstcadeaus voor uw kat. Laat u inspireren door deze leuke cadeaus! Veel leesplezier!

1.    Aftellen maar!

Telt u ook af naar Kerst? Doe het nu samen met uw kat! Dat kan met de JR Farm Adventskalender. Deze kalender bevat voor iedere dag een heerlijke snack: vol smakelijke hartjes en andere hapjes. De snack bevatten combinaties van spinazie en vis, pompoen en rundvlees, wortels en kip, tijm en vis, rode biet en rundvlees en erwtenvlokken met kip.

2.    Een boom boordevol ballen

Een andere leuk cadeau voor in december zijn de kerstballen. Denk bijvoorbeeld aan de Kattenkerstbal X-mas Fun. Met deze vrolijke kerstspeelbal kan uw kat heerlijk spelen. Nog en vooral lekkerder zijn de JR Farm Kerstballen. Deze kerstballen zijn gevuld met eendenvlees of lamsvlees. Deze kerstballen met inhoud zijn gemaakt van wilgentakken. De bal van JR FARM is voorzien van een touwtje. Zo kunt u de bal gemakkelijk ophangen. Ook zit er een leuk strikje aan. Wanneer de bal geleegd is, kan hij weer opnieuw met andere snackjes gevuld worden.

3.    Kerstsok met speeltjes

Hij zit vol met speeltjes: de kattenkerstsok X-mas Fun. Deze kattenkerstsok is het ideale cadeautje voor uw kat deze feestdagen. De vrolijke kerstsok is gevuld met allerlei leuke speeltjes waarmee uw kat zicht uren kan vermaken. De kattenkerstsok bevat 8 speeltjes.

4.    Knusse Kerst: de Kattentunnel

Spelen, kruipen en verstoppen: het allemaal in de Designed by Lotte Speeltunnel 'Fenn'. Designed by Lotte Speeltunnel 'Fenn' is een mooi vormgegeven speeltunnel voor de kat. Omdat deze tunnel zo lekker zacht is aan de binnenkant, vindt uw kat het heerlijk om zich erin te verstoppen. Deze tunnel kan ook in een bocht gelegd worden. Dit kan door de uiteinden aan elkaar te bevestigen met een touwtje. Om de speeltunnel een speels karakter te geven, zitten er drie speelbolletjes aan het ene uiteinde van de tunnel.

5.    Nog meer speelplezier

Tijdens de feestdagen kan uw kat zich ook uren vermaken met het JR Farm Cat Natuurlijk Fun Park. JR Farm Cat Natuurlijk Fun Park is een natuurlijk speelgoed voor uw kat. Tevens bevordert het de intelligentie van uw kat. Ook werkt dit Fun Park stressverlichtend en ondersteunt het het evenwicht. Er zitten bij dit Fun Park al wat lekkere snacks. Lekker om mee te spelen tijdens de decemberdagen (en daarna).

Zoekt u nog meer kerstcadeautjes voor uw kat? Verras uw kat dan met iets anders uit ons assortiment! Kijk daarom verder op onze webshop of kom langs in onze winkel in Kruiningen. Om het compleet te maken, kunt u uw cadeau ook in een leuke gift bag laten doen! Fijne feestdagen!

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist