I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27-04 de hele dag gesloten
Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige
 

5 leukste kerstcadeautjes voor uw hond!

Iedereen wordt bij Kerst verwend, maar vergeet u uw hond niet? Uw trouwe viervoeter deelt ook graag in de feestvreugde! Om u een beetje op weg te helpen, hebben wij de leukste kerstcadeautjes even op een rijtje gezet: veel leesplezier!

1.    Een leuke adventskalender

Telt u ook af naar Kerst? Doe het nu samen met uw hond! Dat kan met de JR Farm Adventskalender of de adventskalender van Beeztees (verkrijgbaar in onze winkel). Deze kalender bevat voor iedere dag een heerlijke snack: van smakelijke kerststerretjes en hartjes naar kerstboompjes. Deze adventskalender bevat knapperige koekjes met wortel, peterselie en rode bieten. Ook zitten er heerlijk knapperige hartjes in deze Adventskalender. Deze hartjes zijn er in verschillende smaken, namelijk met biergist voor de vacht, zwarte komijn voor de maag en rozenbottels en rode bessen voor het immuunsysteem. Nog gezond ook!

2.    Een te gekke kersttrui voor uw hond

Hoe leuk is dat: een hond met een kersttrui! Bij Dierenverblijf zijn ze te bestellen! Speciaal door Beeztees zijn er kersttruien ontwikkeld. Deze kersttruien hebben een leuk kerstachtig patroon met herten en sterretjes. Deze kersttrui van Beeztees is verkrijgbaar in twee maten.

3.    Een compleet kerstdiner

Heel klassiek, maar o, zo lekker: het kerstdiner! Terwijl u de heerlijkste gerechten op tafel zet voor uw gasten, bent u nog aan het nadenken over wat u uw hond voorschotelt.Stop met denken, wij hebben het: Renske kerstdiner complete menu!Dit heerlijke kerstdiner voor uw hond bestaat uit verse kalkoen met cranberry’s. Deze door de natuur geïnspireerde maaltijd is graan- en glutenvrij, 100% natuurlijk en hypoallergeen. Wat eet uw hond bij de kerstdagen?

4.    Kerst = knuffelen

Een heerlijke knuffel is ook een leuk cadeautje. Neem bijvoorbeeld de Kerstknuffels X-mas Fun. Deze vrolijke kerstknuffels zijn een ideaal cadeautje voor uw hond tijdens de feestdagen. Deze figuurtjes in kerststijl zijn voorzien van een pieper. Hierdoor zijn ze onweerstaanbaar voor uw hond. Ook van Beeztees zijn er diverse leuke kerstknuffels, bijvoorbeeld een Kerstbeer. Dit grappige beertje is voorzien van een leuke kersttrui en kerstmuts. Voor extra plezier heeft het beertje een piep zodat uw hond het speeltje nog interessanter vind.

 5. Een elegante band

Een ander leuk kerstcadeautje voor uw hond is een buffelleren halsband van Beeztees. Deze vlotte en stijlvolle halsband van Beezteez met leuke steentjes is gemaakt van zacht buffelleer. Dit is kwalitatief hoogwaardig leer. De halsband is dubbel gestikt en alle metalen delen zijn verchroomd. Een echt luxe kerstcadeau voor uw hond!

Natuurlijk kunt u bij de Kerst uw hond ook verrassen met iets anders uit ons assortiment! Kijk daarom verder op onze webshop of kom langs in onze winkel in Kruiningen. En om het compleet te maken, kunt u uw cadeau ook in een leuke gift bag laten doen! Fijne feestdagen!

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist