Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige
 

Waarom graanvrij hondenvoer goed is voor uw hond?

Graanvrij hondenvoer waarom zou ik dat mijn hond geven? Waar is graanvrije hondenvoeding zo goed voor? Lees snel dit blog en weet waarom u dit voer zou kunnen gaan geven aan uw hond!

Iedere hond heeft zijn eigen voedingsbehoefte en daarom is ook altijd zoeken naar de beste voeding wat past bij uw hond. Graanvrij hondenvoer heeft als voordeel dat het bij overgevoelige honden de kans op een allergische reactie kan verkleinen.

Hoe weet ik dat mijn een granenallergie heeft? Dit is altijd moeilijk te constateren dus is het proberen van een graanvrije voeding de moeite waard om te zien om de allergie vanuit de voeding komt. Vele soorten hondenvoer zijn gemaakt op basis van granen die als gevolg klachten kunnen geven zoals jeuk, kale plekken, haaruitval etc.

Is graanvrij hetzelfde als glutenvrij? Nee dit is verwarrend omdat granen ook gluten bevatten. Gluten zijn een groep van eiwitten in granen bv. rogge, tarwe, haver en gerst. 

Wat biedt Premium Care Natural als graanvrije hondenvoeding?

Graanvrij Honden en hun voorouders zijn van nature vleeseters. Via hun prooidieren aten zij daarnaast ook voorverteerde plantaardige voedingsstoffen. Vaak is in hondenvoeding relatief veel graan verwerkt. Op zichzelf een goede koolhydraatbron, maar granen zijn minder goed verteerbaar voor honden. Ook kunnen honden overgevoelig zijn voor granen en/of gluten, waarbij de symptomen variëren van huidproblemen, zoals jeuk of haaruitval, tot darmproblemen of braken.

Premium Care NATURAL GRAIN FREE is 100% graanvrij en bevat geen tarwe, gerst, rogge, maïs, rijst of andere granen. Premium Care NATURAL GRAIN FREE is hierdoor uitermate geschikt voor honden met een overgevoeligheid of allergie voor granen en/of gluten.
Ook voor honden die geen allergie hebben is Premium Care NATURAL GRAIN FREE een uitstekende voeding. De hoogwaardige dierlijke eiwitbronnen zoals kip, Noorse zalm en Engels lam zijn smaakvol en licht verteerbaar. Eiwitten vormen een belangrijk onderdeel van de voeding en dienen als bouwstof en brandstof voor het lichaam.

Zoete aardappel De zoete aardappel die in de voeding is verwerkt, is een uitstekend alternatief voor granen als koolhydraatbron. Koolhydraten zijn voedingsstoffen die energie geven aan het lichaam. De zoete aardappel zorgt voor een geleidelijke afgifte van energie en bevat bovendien hoge voedingsvezels die een gezonde darmwerking stimuleren.  Lees meer over de ingrediënten >>

De juiste verhouding Omega 3 en 6 Door de toevoeging van lijnzaad en zalmolie bevat Premium Care NATURAL GRAIN FREE de juiste verhouding Omega-3 en Omega-6 vetzuren. Zalmolie helpt mee aan de opbouw van de hersenen en ondersteuning van een goede huid- en vachtconditie. In Premium Care NATURAL GRAIN FREE zijn beide meervoudig onverzadigde vetzuren in een optimale verhouding aanwezig.

Natuurlijk gezond en smakelijk Premium Care NATURAL GRAIN FREE is door de uitgekiende samenstelling van eiwitten uit hoogwaardige dierlijke eiwitbronnen, koolhydraten, gezonde vetten, vitaminen en mineralen een complete, natuurlijke en zeer smakelijke hondenvoeding.

Premium Care NATURAL GRAIN FREE bevat geen kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen.

Premium Care NATURAL GRAIN FREE is verkrijgbaar in de volgende smakelijke varianten,
in 3 of 12 kg: Chicken, Turkey & Duck  -  Lamb & Rabbit  -  Salmon & Trout.

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist