Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige
 

Waarom graanvrij hondenvoer goed is voor uw hond?

Waarom graanvoer hondenvoer aan de hond geven? Waar is graanvrije hondenvoeding zo goed voor? In deze blog lees je waarom je dit voer kan geven aan jouw hond!

Iedere hond heeft zijn eigen voedingsbehoefte. Daardoor is het altijd zoeken naar de beste voeding voor de hond. Graanvrij hondenvoer heeft als voordeel dat het bij overgevoelige honden de kans op een allergische reactie verkleint.

Heeft de hond een granenallergie?

Veel hondenvoer is gemaakt van granen. Bij sommige honden geven granen klachten, zoals jeuk, kale plekken en haaruitval. Dat komt doordat een hond allergisch of overgevoelig kan zijn voor granen. Het is moeilijk om vast te stellen of een hond allergisch is voor granen. Daarom is het goed om te proberen of de hond klachten houdt als hij of zij granenvrij voer eet.

Is graanvrij hetzelfde als glutenvrij?

Nee, dit is verwarrend omdat granen ook gluten bevatten. Gluten zijn een groep van eiwitten in granen zoals rogge, tarwe, haver en gerst. Graanvrij is dus niet hetzelfde als glutenvrij.

Premium Care Natural: graanvrije hondenvoeding

Honden en hun voorouders zijn van nature vleeseters. Via hun prooidieren aten zij daarnaast ook voorverteerde plantaardige voedingsstoffen. Vaak is in hondenvoeding relatief veel graan verwerkt. Op zichzelf een goede koolhydraatbron, maar granen zijn minder goed verteerbaar voor honden. Ook kunnen honden overgevoelig zijn voor granen en/of gluten, waarbij de symptomen variëren van huidproblemen, zoals jeuk of haaruitval, tot darmproblemen of braken.

Premium Care NATURAL GRAIN FREE is 100% graanvrij en bevat geen tarwe, gerst, rogge, maïs, rijst of andere granen. Premium Care NATURAL GRAIN FREE is hierdoor erg geschikt voor honden met een overgevoeligheid of allergie voor granen en/of gluten.
Ook voor honden die geen allergie hebben is Premium Care NATURAL GRAIN FREE een uitstekende voeding. De hoogwaardige dierlijke eiwitbronnen zoals kip, Noorse zalm en Engels lam zijn smaakvol en licht verteerbaar. Eiwitten vormen een belangrijk onderdeel van de voeding en dienen als bouwstof en brandstof voor het lichaam.

Zoete aardappel vervangt graan

De zoete aardappel die in de voeding is verwerkt, is een uitstekend alternatief voor granen als koolhydraatbron. Koolhydraten zijn voedingsstoffen die energie geven aan het lichaam. De zoete aardappel zorgt voor een geleidelijke afgifte van energie en bevat bovendien hoge voedingsvezels die een gezonde darmwerking stimuleren.  Lees meer over de ingrediënten >>

De juiste verhouding Omega 3 en 6

Door de toevoeging van lijnzaad en zalmolie bevat Premium Care NATURAL GRAIN FREE de juiste verhouding Omega-3 en Omega-6 vetzuren. Zalmolie helpt mee aan de opbouw van de hersenen en ondersteuning van een goede huid- en vachtconditie. In Premium Care NATURAL GRAIN FREE zijn beide meervoudig onverzadigde vetzuren in een optimale verhouding aanwezig.

Natuurlijk, gezond en smakelijk

Premium Care NATURAL GRAIN FREE is door de uitgekiende samenstelling van eiwitten uit hoogwaardige dierlijke eiwitbronnen, koolhydraten, gezonde vetten, vitaminen en mineralen een complete, natuurlijke en zeer smakelijke hondenvoeding.

Premium Care NATURAL GRAIN FREE bevat geen kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen.

Premium Care NATURAL GRAIN FREE is verkrijgbaar in de volgende smakelijke varianten,
in 3 of 12 kg: Chicken, Turkey & Duck  -  Lamb & Rabbit  -  Salmon & Trout.

 

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist