Advies nodig? 0113 - 384019

Premium Care Natural Graanvrij - Zalm

Premium Care Natural Graanvrij - Zalm

Deze volledige voeding van Premium Care heeft een hoog gehalte aan vis 23% (zalm, forel en garnalen) en is 100% graan vrij. Zeer geschikt voor honden met allergieën of overgevoeligheid.

nú € 18,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Deze voeding is 100% graanvrij en bevat dus geen tarwe, rogge, gerst, rijst of andere granen. Hiervoor in de plaats is zoete aardappel als ingrediënt opgenomen om de voeding van de benodigde koolhydraten te voorzien. Door het hoge gehalte aan vis, is het een voeding met veel lichtverteerbare eiwitten. Dit is voor een volwassen hond een belangrijk onderdeel van een voeding en dient als bouwstof en brandstof. De voeding is dus ook goed te consumeren aan honden zonder allergie. Lees meer

Deze voeding is 100% graanvrij en bevat dus geen tarwe, rogge, gerst, rijst of andere granen. Hiervoor in de plaats is zoete aardappel als ingrediënt opgenomen om de voeding van de benodigde koolhydraten te voorzien. Door het hoge gehalte aan vis, is het een voeding met veel lichtverteerbare eiwitten. Dit is voor een volwassen hond een belangrijk onderdeel van een voeding en dient als bouwstof en brandstof. De voeding is dus ook goed te consumeren aan honden zonder allergie.

Samenstelling:
Zoete aardappel, zalm, erwtenzetmeel, gevogeltevet, forel, tomaat, luzerne, garnalen, wortel, suikerbiet, ei, lijnzaad, vitamine en mineralen, zalmolie, cranberry, inuline, yucca, glucosamine, chondroitine, taurine, methionine, lysine, l-carnitine.
 
Analyse: Eiwit 23%, vet 16%, celstof 3%, as 6,5%, calcium 1,3%, fosfor 0,9%.

Zonder kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen.

Lees minder

EAN
Artikelnummer