Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Volgende
 

Wat zijn de 5 leukste hondenspeeltjes?

Er zijn veel hondenspeeltjes verkrijgbaar, maar wat zijn de leukste hondenspeeltjes? In deze blog laten we je de leukste hondenspeeltjes zien. Deze hondenspeeltjes vindt jouw hond vast te gek!

Wat zijn de leukste hondenspeeltjes? Dierenverblijf heeft ze voor je op een rijtje gezet!

1. Flostouw voor de hond

Onmisbaar als je een pup in huis hebt, maar ook leuk voor een volwassen of oude hond! Op een flostouw kan de hond heerlijk kauwen. Zo voorkom je ook nog eens dat de hond op je schoenen of meubels gaat kauwen, handig!
Flostouwen zijn er in verschillende soorten, zoals het Trixie Be Nordic Flostouw met een neutrale kleur, het kleurrijke Duvo+ katoenen touw, de grappige BZ Flossyoty Eend en de Octopus Flossytoy die uit wel 8 flostouwen bestaat!

2. Pluche hondenspeeltjes

Knuffelen, apporteren en spelen; met een pluche hondenspeeltje kan het allemaal! Honden kroelen er mee, ze bijten erop en nemen het overal mee naar toe. Sommige pluche speeltjes hebben een leuke piep zoals de Kong hond Olifant, maar er zijn ook veel pluche speeltjes zonder piep. Lekker rustig, zoals de Trixie Be Eco Haas Evan en de BZ Pluche aap Vik.

3. Rubberen hondenspeeltjes

Ze zijn vaak sterk en makkelijk schoon te maken; rubberen hondenspeeltjes zijn vaak favoriet bij hondeneigenaren. Ook rubberen hondenspeeltjes zijn er in veel soorten en maten. Populair is de Kong Classic, een onweerstaanbaar en robuust hondenspeeltje gemaakt van ijzersterk rubber. Het speeltje stuitert en kan gevuld worden met allerlei soorten voer en hondenkoekjes. Leuk! Ook leuk is het hondenspeeltje Sumo Team, Aanbevolen door Martin Gaus.

4. Ballen voor de hond

Een tennisbal of een pluche bal, speelgoedballen voor de hond zijn er in allerlei soorten en maten. Je kan samen met de hond een actief spel verzinnen of de hond kan lekker in z’n eentje spelen. Een bal is altijd goed. Ga je voor een hondentennisbal, een leuke stuiterbal voor de hond, een hondenvoetbal of een bal met touw?

5. Trainingsspel hond

De hond uitdagen? Dat doe je met een trainingsspel voor de hond. In het spelbord kan je vaak snoepjes verstoppen die de hond kan pakken door slim na te denken, zoals het verplaatsen van een kegel of het open maken van een dekseltje. Het merk Trixie heeft veel leuke trainingspellen voor de hond.

Alle hondenspeeltjes bekijken? Dat kan hier.

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist