Winkelwagen 0

 

Kippenhok Jens XL

Merk:Voldux
Aantal kippen klein:7
Aantal kippen groot:4
nú € 1.029,00
Beste bezoeker,

Op zondag zijn wij altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen.

Om deze reden is onze webshop vandaag gesloten. Als u maandag vóór 17.00 uur besteld wordt deze alsnog dinsdag geleverd!

Graag zien wij u op andere dagen van de week terug.
Let op, levertijd ongeveer 6 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Kies zelf een bezorgdag
  • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

Kippenhok Jens  XL is een karakteristiek, robuust en mooi afgewerkt kippenhok waar uw kippen tijdens de nacht in kunnen verblijven. Het hok is opgebouwd op een Douglas houten frame en het nachthok is afgewerkt met stijlvolle zwarte potdeksel.  Dit hok wordt kant-en-klaar bij u geleverd.

Afmetingen: 204 x 90 x 165 cm (LxBxH) incl. onderstel 

Let op: voor dit hok gelden andere leveringstijden.

Lees meer

Kippenhok Jens XL is een ruim en robuust kippenhok op een onderstel. Het hok is opgebouwd op een Douglas houten frame en het nachthok is afgewerkt met stijlvolle zwarte potdeksels. Ook is het zeer geschikt om buiten te gebruiken. Het hok is geschikt voor minstens 5 grote en 8 kleine kippen. Het kippenhok bestaat uit een nachtverblijf en een legnest. Het legnest heeft een dak dat opengezet kan worden. Zo kunt u gemakkelijk eieren rapen.

U kunt het nachtverblijf gemakkelijk schoon maken door gebruik te maken van het luik aan de rechterzijkant van het hok. Deze zijkant kan namelijk omhoog geklapt worden. Het dak van het kippenhok is bekleed met dakleer. In het hok zit een raampje. Verder zit er ook een zitstok in het nachtverblijf. De deur van het hok is tevens de loopplank om het hok in en uit te lopen. Dit deurtje kan vastgezet worden met een schuifslot.

Op dit hok krijgt u bij ons 2 jaar garantie.

LET OP:

Leveringsconditie - Wij gebruiken een eigen koerierdienst voor het afleveren van de verblijven. U zal op tijd worden ingelicht door onze leverancier, zij zullen met u  bespreken op welke datum en tijdstip u het verblijf kunt verwachten. Op moment van aflevering is het van noodzaak dat er hulp aanwezig is, dit komt omdat de verblijven zwaar van gewicht zijn en  niet door alleen onze koerier verplaatst kan worden. 
Het verblijf wordt verplaatst door middel van karretjes, indien het verblijf verhard zonder obstakels naar achter verplaats kan worden zal onze koerier u hierbij ondersteunen.

Wanneer u dit kippenhok bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat dit hok met de hand gemaakt wordt, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u dit hok bestelt!

Lees minder

Productspecificaties

  • Grondmaten:172 x 72 cm
  • Afmetingen nachtverblijf:156 x 80 x 102 cm
  • Dakbedekking;Dakleer
  • Materiaal:Geïmpregneerd hout
  • EAN code:8720569162132
  • Materiaal:Geïmpregneerd hout
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist