Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Jasper

kip   kip  
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg7 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg4 stuks

Kippenhok Jasper is een robuust en mooi afgewerkt kippenhok waar uw kippen de nacht kunnen overblijven. Het hok is volledig gemaakt van geïmpregneerd hout en dus onderhoudsvrij. Dit hok wordt kant-en-klaar bij u geleverd.

Afmetingen: 140 x 90 x 165 cm (incl. onderstel)

Let op: voor dit hok gelden andere leveringstijden.

nú € 599,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Kippenhok Jasper is een ruim en robuust kippenhok op een onderstel. Dit kippenhok is gemaakt van geïmpregneerd hout en is geschikt voor ongeveer 4 grote en 7 kleine kippen. Omdat het hok gemaakt is van geïmpregneerd hout, is het onderhoudsvrij. Ook is het zeer geschikt om buiten te gebruiken. Het kippenhok bestaat uit een nachtverblijf en een legnest. Het legnest heeft een dak dat opengezet kan worden. Zo kunt u gemakkelijk de eieren rapen. Lees meer

Kippenhok Jasper is een ruim en robuust kippenhok op een onderstel. Dit kippenhok is gemaakt van geïmpregneerd hout en is geschikt voor ongeveer 4 grote en 7 kleine kippen. Omdat het hok gemaakt is van geïmpregneerd hout, is het onderhoudsvrij. Ook is het zeer geschikt om buiten te gebruiken. Het kippenhok bestaat uit een nachtverblijf en een legnest. Het legnest heeft een dak dat opengezet kan worden. Zo kunt u gemakkelijk de eieren rapen.

U kunt het nachtverblijf gemakkelijk schoon maken door gebruik te maken van het luik aan de rechterzijkant van het hok. Deze zijkant kan namelijk omhoog geklapt worden. Het dak van het kippenhok is bekleed met dakleer. Dit kan opengedaan worden door het schuifslot open te maken en het paneel weg te kantelen. Verder zit er ook een zitstok in het nachtverblijf. De deur van het hok is tevens de loopplank om het hok in en uit te lopen. Dit deurtje kan vastgezet worden met een schuifslot.

Op dit hok krijgt u bij ons 2 jaar garantie.

LET OP:

Wanneer u dit kippenhok bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat dit hok met de hand gemaakt wordt, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u dit hok bestelt!

Lees minder

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 140 x 90 x 165 cm Incl. onderstel
Grondmaten (B x D) 118 x 75 cm
Afmetingen nachtverblijf (B x D) 130 x 85 cm
Materiaal Geïmpregneerd hout
Aantal kippen (groot) +/- 4
Aantal kippen (klein) +/- 7
Artikelnummer JASPERNL
Materiaal Geïmpregneerd hout