Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Fenne

Kippenhok Fenne is een ruim, robuust en mooi afgewerkt kippennachthok voor buiten. Het is volledig gemaakt van geïmpregneerd hout. Hierdoor is het hok onderhoudsvrij. Dit hok wordt kant-en-klaar bij u geleverd.

Afmetingen: 190 x 75 x 78.

Let op: voor dit hok gelden andere leveringstijden.

nú € 589,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Kippenhok Fenne is een kippennachthok dat volledig gemaakt is van geïmpregneerd hout. Dit zorgt ervoor dat het hok onderhoudsvrij is en zeer geschikt is voor buiten. In dit ruime kippenhok kunnen ongeveer 4 grote kippen of 7 kleine kippen de nacht doorbrengen. Het kippenhok bestaat uit een nachtverblijf en een legnest. Beide ruimtes hebben een dak dat opengezet kan worden. Dit is handig voor het schoonmaken van het hok. Het dak van het kippenhok is bekleed met dakleer. In het hok zit ook een raampje. Verder zit er ook een zitstok in het nachtverblijf. De deur van het hok is tevens de loopplank om het hok in en uit te lopen. Dit deurtje kan vastgezet worden met een schuifslot. Lees meer

Kippenhok Fenne is een kippennachthok dat volledig gemaakt is van geïmpregneerd hout. Dit zorgt ervoor dat het hok onderhoudsvrij is en zeer geschikt is voor buiten. In dit ruime kippenhok kunnen ongeveer 4 grote kippen of 7 kleine kippen de nacht doorbrengen. Het kippenhok bestaat uit een nachtverblijf en een legnest. Beide ruimtes hebben een dak dat opengezet kan worden. Dit is handig voor het schoonmaken van het hok. Het dak van het kippenhok is bekleed met dakleer. In het hok zit ook een raampje. Verder zit er ook een zitstok in het nachtverblijf. De deur van het hok is tevens de loopplank om het hok in en uit te lopen. Dit deurtje kan vastgezet worden met een schuifslot.

Op dit hok heeft u bij ons 2 jaar garantie.

LET OP:

Wanneer u dit kippenhok bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat dit hok handgemaakt is, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u dit hok bestelt!

Lees minder

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 190 x 75 x 78 cm
Grondmaten (B x D) 180 x 75 cm
Afmetingen nachtverblijf (B x D) 140 x 75 cm
Materiaal Geïmpregneerd hout
Aantal kippen (groot) +/- 4
Aantal kippen (klein) +/- 7
Materiaal Geïmpregneerd hout