Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Vlissingen

konijn   konijn   kip   kip  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg3 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg5 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg3 stuks

Extra groot dierenverblijf gemaakt van geïmpregneerd hout! Dit vraagt om weinig onderhoud en gaat erg lang mee. De grote deuropeningen maken het hok gebruiksvriendelijk en praktisch. Het nachthok heeft een betonplex bodem, en geeft toegang aan de ren en aan het legnest. Het dak is gemaakt van metalen pannen. Dit dierenverblijf is met de hand gemaakt.

Afmetingen: 246 x 122 x 113cm (LxHxD)

nú € 699,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dit dierenverblijf is met de hand gemaakt. Het is gemaakt van geïmpregneerd hout. Heeft u interesse in dit dierenverblijf, kom dan langs in onze winkel om dit hok in het echt te bekijken. Aanpassingen aan het hok zijn mogelijk, houd dan wel rekening met een langere levertijd. Lees meer

Dit dierenverblijf is met de hand gemaakt. Het is gemaakt van geïmpregneerd hout. Heeft u interesse in dit dierenverblijf, kom dan langs in onze winkel om dit hok in het echt te bekijken. Aanpassingen aan het hok zijn mogelijk, houd dan wel rekening met een langere levertijd.

Het dak van het hok is voorzien van dakleer. Dit beschermt de houten onderplaat tegen neerslag. In de ren zit een ruime deuropening, zodat de ren gemakkelijk schoon te maken is. Het nachthok is voorzien van een legnest en een zitstok.

Levering van dit hok: Wilt u Dierenverblijf Vlissingen opgestuurd krijgen? Dat kan! Het wordt geleverd als bouwpakket op een pallet. Hou er rekening mee dat u thuis moet zijn om dit hok te ontvangen, en of u een pallet kunt ontvangen!

Levertijd: 1-2 werkdagen. Dit hok hebben wij uit voorraad leverbaar. De levertijd is daarom ook snel!

Afmetingen:

Hok: 246 x 122 x 113cm (LxHxD)

Gaas: 2x2cm

Grondmaten: 242,5x104cm (LxD)

Opening ren naar nachthok: 20,5 x 28,5 cm (BxH)

Nachthok: 72x100cm (BxD)

Lees minder

Artikelnummer 11042020
Materiaal Geïmpregneerd hout
Kleur Bruin