Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Fleur

Konijnenhok Fleur is een ruim en stevig konijnenhok dat gemaakt is van geïmpregneerd hout. Hierdoor is het onderhoudsvrij en erg geschikt voor buiten. Dit konijnenhok wordt kant-en-klaar geleverd.

Afmetingen: 310 x 115 x 210 cm.

Let op: voor dit hok gelden andere leveringstijden.

nú € 749,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Konijnenhok Fleur is een konijnenhok voor een of twee konijnen. Het hok bestaat uit een nachthok en een ren. Het hok is voorzien van enkele deurtjes. In de deur van het nachthok zit een leuk raampje. Hierdoor kunt u ook naar binnen kijken, zonder dat u het deurtje open hoeft te doen. Hierdoor is het gemakkelijk om uw konijn eruit te halen. Het konijnenhok heeft twee verdiepingen. Het nachthok zit op de bovenste verdieping en op de begane grond zit de ren. De verdiepingen zijn verbonden met een loopplankje. Dit konijnenhok wordt kant-en-klaar geleverd: u hoeft het hok alleen nog maar op de juiste plaats te zetten. Lees meer

Konijnenhok Fleur is een konijnenhok voor een of twee konijnen. Het hok bestaat uit een nachthok en een ren. Het hok is voorzien van enkele deurtjes. In de deur van het nachthok zit een leuk raampje. Hierdoor kunt u ook naar binnen kijken, zonder dat u het deurtje open hoeft te doen. Hierdoor is het gemakkelijk om uw konijn eruit te halen. Het konijnenhok heeft twee verdiepingen. Het nachthok zit op de bovenste verdieping en op de begane grond zit de ren. De verdiepingen zijn verbonden met een loopplankje. Dit konijnenhok wordt kant-en-klaar geleverd: u hoeft het hok alleen nog maar op de juiste plaats te zetten.

LET OP:

Wanneer u dit kippenhok bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat dit hok handgemaakt is, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u dit hok bestelt! Dit dierenverblijf is ook op maat te maken. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Mail ons via info@dierenverblijf.com.

Lees minder

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 310 x 115 x 210 cm
Grondmaten (B x D) 303 x 103 cm
Afmetingen nachtverblijf (B x D) 103 x 103 cm
Dakbedekking Dakleer
Afmeting gaas 19 x 19 x 1,45 mm
Materiaal Geïmpregneerd hout