Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Romy

       
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg5 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg3 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg7 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg4 stuks

Dierenverblijf Romy is een robuust en netjes afgewerkt verblijf voor kippen en konijnen. Het dierenverblijf heeft een ren is volledig gemaakt van geïmpregneerd hout. Hierdoor is het hok onderhoudsvrij. Dit hok wordt kant-en-klaar bij u geleverd.

Afmetingen (incl. dak): 300 x 90 x 160 cm.

nú € 799,00
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dierenverblijf Romy is geschikt voor meerdere kippen of konijnen. Het hok bestaat uit een nachtverblijf, een legnest en een ren. Het nachtverblijf en het legnest zijn te benaderen via een loopplank vanuit de ren. Het hok is volledig gemaakt van geïmpregneerd hout. Dit zorgt ervoor dat het hok onderhoudsvrij is en zeer geschikt is voor buiten. In de ren van dit dierenverblijf zit een ruime deur. Ook in het nachthok zit een ruime deur met een raampje. Beide deuren hebben een schuifslot. Het legnest heeft een dak dat opengeklapt kan worden. Zo kunt u gemakkelijk bij de eieren komen. Verder zit er in het nachthok nog een zitstok voor de kippen. Het da kvan het dierenverblijf is voorzien van dakleer. Lees meer

Dierenverblijf Romy is geschikt voor meerdere kippen of konijnen. Het hok bestaat uit een nachtverblijf, een legnest en een ren. Het nachtverblijf en het legnest zijn te benaderen via een loopplank vanuit de ren. Het hok is volledig gemaakt van geïmpregneerd hout. Dit zorgt ervoor dat het hok onderhoudsvrij is en zeer geschikt is voor buiten. In de ren van dit dierenverblijf zit een ruime deur. Ook in het nachthok zit een ruime deur met een raampje. Beide deuren hebben een schuifslot. Het legnest heeft een dak dat opengeklapt kan worden. Zo kunt u gemakkelijk bij de eieren komen. Verder zit er in het nachthok nog een zitstok voor de kippen. Het da kvan het dierenverblijf is voorzien van dakleer.

Op dit hok heeft u bij ons 2 jaar garantie.

LET OP:

Wanneer u dit dierenverblijf bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat dit hok handgemaakt is, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u dit hok bestelt!

Lees minder

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 300 x 90 x 160 cm
Grondmaten (B x D) 255 x 85 cm
Afmetingen nachtverblijf (B x D) 110 x 85 cm
Afmeting gaas 19 x 19 x 1,45 mm
Aantal kippen (groot) +/- 4
Aantal kippen (klein) +/- 6
EAN code 2200102495126
Artikelnummer ROMYNL
Materiaal Geïmpregneerd hout