Winkelwagen 0

 

Volière Timo Links

nú € 1.599,00
Beste bezoeker,

Op zondag zijn wij altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen.

Om deze reden is onze webshop vandaag gesloten. Als u maandag vóór 17.00 uur besteld wordt deze alsnog dinsdag geleverd!

Graag zien wij u op andere dagen van de week terug.
Let op, levertijd ongeveer 6 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Kies zelf een bezorgdag
  • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

De volière Timo biedt een prachtig onderkomen voor uw volièrevogels én is zeer gebruiksvriendelijk. Dit wordt al direct duidelijk wanneer u de volière binnenloopt via de toegangsdeur aan de linkerzijde. 

Nachthok wordt gemonteerd geleverd, ren in panelen deze is eenvoudig te monteren. 

Afmetingen 303 x 203 x 190 cm

Let op: voor dit hok gelden andere leveringstijden

Lees meer

De volière is namelijk voorzien van een praktische toegangssluis, welke het mogelijk maakt het verblijf te betreden zonder kans te lopen op vliegende ontsnappers. De sluis biedt u hierna toegang tot zowel de vlucht via een tweede deur als het voedersysteem in het nachthok. Dit maakt het ook mogelijk de vogels te voeren zonder de volière verder te openen. De Volière Timo heeft een prachtig grote vlucht, voldoende ruimte voor een natuurlijke inrichting én veel vliegruimte voor de vogels. Deze vlucht is voorzien van een volledig gaasdak waardoor er veel licht in de volière valt en uw vogels al vanaf een afstandje goed te zien zijn. Het nachthok is voorzien van zitstok en met dakleer bekleed voor een optimale afwatering. Deze kunnen de vogels eenvoudig bereiken via het vlieggat vanuit de vlucht. Dit veilige, gebruiksvriendelijke vogelverblijf voor buiten biedt minstens 15 jaar plezier door het gebruik van onderhoudsvrije duurzame materialen. 

Dit hok is ook te leveren in de rechter variant.

Op dit hok heeft u bij ons 2 jaar garantie.

LET OP: wanneer u dit dierenverblijf bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat dit hok handgemaakt is, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u dit hok bestelt!

Leveringsconditie - Wij gebruiken een eigen koerierdienst voor het afleveren van de verblijven. U zal op tijd worden ingelicht door onze leverancier, zij zullen met u  bespreken op welke datum en tijdstip u het verblijf kunt verwachten. Op moment van aflevering is het van noodzaak dat er hulp aanwezig is, dit komt omdat de verblijven zwaar van gewicht zijn en  niet door alleen onze koerier verplaatst kan worden. 
Het verblijf wordt verplaatst door middel van karretjes, indien het verblijf verhard zonder obstakels naar achter verplaats kan worden zal onze koerier u hierbij ondersteunen.

Lees minder

Productspecificaties

  • Buitenwerks incl. dak (L x B x H)303 x 203 x 190 cm
  • Grondmaat300 x 200 cm
  • DakbedekkingDakleer
  • MateriaalGeïmpregneerd hout (onderhoudsvrij)
  • Afmeting Gaas19 x 19 x 1.45 mm
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist