Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Filter op Afmetingen
Filter op Kleur
Filter op Merk
Informatie
Informatie

Blog

Konijnen vaccineren

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Binnenkooien

Op zoek naar een vogelkooi voor uw parkiet, papegaai of andere binnenvogel? Dan bent u bij Dierenverblijf aan het juiste adres. Dankzij het grote assortiment binnenkooien vindt u altijd het product dat bij uw vogel past. de binnenkooien zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze vogelkooien zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice! Lees meer

Op zoek naar een vogelkooi voor uw parkiet, papegaai of andere binnenvogel? Dan bent u bij Dierenverblijf aan het juiste adres. Dankzij het grote assortiment binnenkooien vindt u altijd het product dat bij uw vogel past. de binnenkooien zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze vogelkooien zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice!

Vogelkooi voor binnenshuis

Vogels zorgen voor gezelligheid! Of het nu een koppeltje zebravinken is, of een tamme parkiet: vogels geven afleiding en zijn gezellige huisdieren. Voor elk vogelsoort zijn diverse vogelkooien te verkrijgen. Erg handig is een vogelkooi op standaard. De standaard is speciaal op maat gemaakt zodat u de vogelkooi er als het ware in vast klikt. Zo kunt u de vogels makkelijk verplaatsen. Bekend is ook de Ferplast vogelkooi –serie. In deze serie is er veel uitzoek en keuze. Een kleine of grote vogelkooi, een houten of plastic vogel kooi, rechthoekig of juist een ronde vogelkooi. Zelfs een kamervoliere is mogelijk! Wilt u een vogelkooi kopen? Veel vogelkooien hebben wij standaard op voorraad en zijn te bezichtigen in onze winkel.

Vogelkooien voor alle vogelsoorten

Parkieten hebben een andere kooi nodig als zebravinken. Voor parkieten is het namelijk belangrijk dat ze kunnen klimmen en klauteren aan de tralies. Hiervoor zijn speciale kooien gemaakt met horizontale spijlen. Voor bijvoorbeeld zebravinken is dit totaal niet nodig. Voor hen is het juist belangrijk dat ze voldoende zitstokken hebben. Een badje op de bodem van de kooi is ook een aanrader en bij een koppeltje is het erg leuk om een nestkastje in de kooi te hangen. Dit gebruiken ze elke nacht als slaapplaats!

Parkieten en agaporniden (ook wel dwergpapegaaien genoemd) geeft u nog meer plezier door wat speeltjes op te hangen. Klimspeeltjes, of speeltjes waar de vogels aan kunnen knagen zijn favoriet in de vogelkooi. Valkparkieten hebben een grote vogelkooi nodig, maar kunnen ook goed binnen gehouden worden. Hou wel rekening met het geluid van deze vogels. Dit kan behoorlijk schel zijn!

Ook in papegaaienkooien zijn er verschillende modellen. Voor elke papegaaien soort is er geschikte papegaaienkooi te koop. Let goed op de leefruimte, papegaaien hebben ruimte nodig om hun vleugels te strekken, maar ook om heerlijk te kunnen klimmen. Ook moet er ruimte zijn om speelgoed op te hangen in de kooi.

Een vogelkooi kopen; waar moet u rekening mee houden?

Zoals hierboven al beschreven; vogelkooien zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Ook in prijs kunnen ze behoorlijk variëren.  Voor een goedkope vogelkooi hoeft u niet te zoeken naar een tweedehands vogelkooi. Op onze website is een vogelkooi al te koop vanaf € 30,-. Samen met wat vogelkooi accessoires is de aanschaf van dit huisdier dus absoluut niet hoog. Een vogelkooi met standaard maakt het geheel iets duurder, maar een standaard is niet noodzakelijk.

Inklappen

Lees meer

Binnenkooien Er zijn 44 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw