Advies nodig? 0113 - 384019

Trixie Warmtekussen voor de magnetron

Trixie Warmtekussen voor de magnetron

Dit Trixie warmtekussen is ideaal voor de koudere dagen. Ook is een warmtekussen erg handig als er dieren ziek zijn. het Trixie warmtekussen is eenvoudig op te warmen in de magnetron. Het warmtekussen wordt geleverd met een fleece kussen.

Verkrijgbaar in: Ø 21 cm en Ø 26 cm

nú € 14,99
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Kunnen uw dieren wel wat extra warmte gebruiken? Geef ze een warmtekussen! Dit kussen is handig in koude maanden, bij zieke dieren, maar ook bij pasgeboren pups. Het Trixie warmtekussen is eenvoudig in de magnetron op te warmen en slaat de warmte op tot wel 8 uur. Met het Trixie... Lees meer

Kunnen uw dieren wel wat extra warmte gebruiken? Geef ze een warmtekussen! Dit kussen is handig in koude maanden, bij zieke dieren, maar ook bij pasgeboren pups. Het Trixie warmtekussen is eenvoudig in de magnetron op te warmen en slaat de warmte op tot wel 8 uur. Met het Trixie warmtekussen kunt u uw huisdieren verwarmen. Daarnaast kunt u het ook onder een drinkbak zetten, waardoor het water niet bevriest. 

Let op: het hoes voor het Trixie warmtekussen is functioneel. Plats het kussen namelijk nooit zonder hoes bij uw huisdier. Dit kan uw huisdier bezeren. De hoes kan overigens op 30 graden uitgewassen worden.

Verkrijgbaar in: Ø 21 cm en Ø 26 cm

Kleur: zwart-wit

Lees minder

Kleur Zwart, Wit
EAN
Artikelnummer

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

SnuggleSafe Opwarmbaar Heatpad

Dit warmte kussen is ideaal voor koude dagen of...