Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie

Blog

Doe het zelf: gezondheidscheck bij het konijn!

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Gezondheid konijn & knaagdier

Geneesmiddelen, vitaminen en verzorgingsproducten voor uw konijnen en knaagdieren: bij Dierenverblijf vindt u alles voor het welzijn van uw konijnen en knaagdieren! In ons assortiment vindt u producten van onder andere Beaphar, Puur en Vetramil. Bekijk snel ons complete aanbod! Lees meer

Geneesmiddelen, vitaminen en verzorgingsproducten voor uw konijnen en knaagdieren: bij Dierenverblijf vindt u alles voor het welzijn van uw konijnen en knaagdieren! In ons assortiment vindt u producten van onder andere Beaphar, Puur en Vetramil. Bekijk snel ons complete aanbod!

Gezonde konijnen en knaagdieren

In onze apotheek en op onze webshop hebben we diverse zalfjes, zoals wondzalf, oogzalf en propoliszalf. Ook hebben we diverse pipetjes tegen parasieten. U kunt bij ons ook terecht als u middelen nodig heeft tegen schurft, schimmel, geslachtsdrift of pollen. Ook hebben wij diverse middelen met een preventieve en curatieve werking tegen en voor ziektes als myiasis. Ook als u vitaminen en mineralen zoekt voor uw konijn en knaagdieren, kunt u bij ons terecht.

Een gezond dierenverblijf

Een goede hygiëne in het dierenverblijf is ook belangrijk. Daarom hebben wij bij Dierenverblijf ook allerlei middelen om het verblijf schoon en gezond te houden. Zo hebben we bijvoorbeeld middelen die preventief en bestrijdend werken tegen bloedluis. Verder hebben we diverse sprays tegen ongedierte.

Producten voor de gezondheid van konijnen en knaagdieren bij Dierenverblijf

Een snelle levering, deskundig advies en een goede service: dat is waar u op kunt rekenen bij het kopen van gezondheidsproducten bij Dierenverblijf. Daarnaast kunt u bijna alle producten bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Al onze gezondheidsproducten zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit onze eigen voorraad geleverd. Als u bij ons op werkdagen vóór 17:00 bestelt, dan wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden! Wilt u meer informatie en persoonlijk advies? Kom dan langs in onze winkel in Kruiningen!

Inklappen

Lees meer

Gezondheid knaagdier Er zijn 34 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw