Advies nodig? 0113 - 384019

Voer- en drinkbakken

Bent u op zoek naar een kattenvoerbak of een drinkfontein voor uw kat? Dankzij ons grote assortiment vindt u bij Dierenverblijf altijd de beste voerbak en drinkbak voor uw kat. Van keramische drinkfonteinen tot automatische voerbakken voor katten: het is allemaal mogelijk! Kijk snel verder en ontdek naar ons complete assortiment!

Voer- en drinkbakken Er zijn 64 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Voerbakken is soorten en maten

Voerbakken voor katten zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een melamine voerbak, een keramische voerbak en een roestvrijstalen voerbak. Voerbakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende designs. Verder kunt u nog kiezen voor een handige voersilo. Deze voerbak kan zelfs ‘op slot’ worden gezet. Dit is ideaal voor katten die niet de hele dag door mogen eten.

Drinkbakken in verschillende soorten en maten

Net zoals voerbakken zijn drinkbakken voor katten verkrijgbaar in diverse soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klassieke drinkbak. Daarnaast kunt u kiezen voor een waterfontein op elektrisch. In een drinkfontein stroomt water. Stromend water stimuleert de natuurlijke behoefte aan water. Zo gaat uw kat ook automatisch meer drinken. Meer drinken van water bevordert de gezondheid van uw kat!

Voerbakken en drinkbakken kopen bij Dierenverblijf

Bij het kopen van voerbakken en drinkbakken bij Dierenverblijf kunt u rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u bijna alle modellen bekijken in onze grote showroom en winkel in Kruiningen. Bestelt u bij ons op werkdagen vóór 17:00, dan wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer