Advies nodig? 0113 - 384019

Kattenbak kopen

Bent u van plan om een kattenbak te kopen? Kom dan eens kijken bij Dierenverblijf. Van grote kattenbakken tot zelfreinigende kattenbakken, van open kattenbakken tot gesloten kattenbakken: de keuze is reuze! Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor bijproducten, zoals kattenbakvulling, kattenbakkorrels en kattengrit. Kijk snel verder en ontdek ons complete aanbod kattenbakken.

Kattenbak Er zijn 48 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Kattenbakken in soorten en maten

Kattenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. U kunt kiezen voor een open kattenbak, maar ook voor een gesloten kattenbak. In de overkapte kattenbakken zit nagenoeg altijd een filter. Een filter gaat nare geurtjes tegen. Onder sommige kattenbakken zit ook een schuiflade. Dit is erg handig voor het schoonmaken van de kattenbak. Populaire kattenbakken zijn de Curver kattenbakken.

Zelfreinigende kattenbak

Op zoek naar een zelfreinigende kattenbak? Ook daarvoor bent u bij Dierenverblijf aan het juiste adres. Neem bijvoorbeeld de PetSafe ScoopFree Kattenbak. Dit is een zelfreinigende, elektronische kattenbak. Naar deze kattenbak heeft u wekenlang geen omkijken. Het is een kwestie van de stekker in het stopcontact steken en de kattenbak wordt in werking geteld. Door middel van een automatisch harksysteem wordt het vuil na gebruik in het afgedekte gedeelte geveegd.

Kattenbakken bij Dierenverblijf

Bij Dierenverblijf kunt u eenvoudig een kattenbak online bestellen. Dierenverblijf staat garant voor een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u bijna alle varianten bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Als u bij ons op werkdagen vóór 17:00 online bestelt, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer