Advies nodig? 0113 - 384019

Curver Kattenbak Wit

Deze Curver kattenbak heeft een prachtig rotandesign. Het is een prachtige kattenbak om in uw huiskamer te hebben staan! De kattenbak is uitgerust met een schuifladesysteem: zo wordt het verschonen van de kattenbak een eenvoudig werkje. De kattenbak wordt compleet geleverd met een schepje, een filter tegen nare luchtjes en een schoonlooprooster.

Afmetingen: 51x39x40 cm

normaal € 42,95
nú € 39,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Deze witte kattenbak van het merk Curver heeft een mooi rotandesign. De kattenbak bestaat uit verschillende onderdelen. De kattenbak is vrijwel volledig uit elkaar te halen. Dit is gemakkelijk bij de schoonmaak. Ook bevat deze kattenbak een schuiflade met een schoonlooprooster. Dankzij... Lees meer

Deze witte kattenbak van het merk Curver heeft een mooi rotandesign. De kattenbak bestaat uit verschillende onderdelen. De kattenbak is vrijwel volledig uit elkaar te halen. Dit is gemakkelijk bij de schoonmaak. Ook bevat deze kattenbak een schuiflade met een schoonlooprooster. Dankzij het schoonlooprooster zal de omgeving rond de bak minder vies worden. Deze kattenbak is voorzin va neen handvat, zodat verplaatsten gemakkelijk wordt.

De kattenbak wordt geleverd met een schepje. Dit kunt u bovenin de kattenbak plaatsen. Ook zit er een filter tegen nare luchtjes in de kattenbak.

Lees minder

EAN code 3253920615015
Artikelnummer 400462

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Imac kattenbak Zuma - Taupe

Moderne kattenbak met uitschuifbare lade voor g...