Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige
 

Nieuwe kauwstick: Koffieboom kauwwortel!

Sinds kort hebben we bij Dierenverblijf een nieuwe kauwstick in het assortiment. Het is niet zomaar een bot waar uw viervoeter op kan kluiven, het is een koffieboom kauwwortel! Tijd voor een introductie van dit bijzondere product!

Kauwen = gebit reinigen

De koffieboom kauwwortel is een unieke kauwstick die op een natuurlijke manier het gebit van de hond reinigt. Het kauwen ondersteunt dus de natuurlijke reiniging van het gebit. Daarnaast geeft kauwen een tevreden en rustgevend gevoel. Bij het kauwen komt namelijk de stof endorfine vrij in de hersenen van de hond.

Natuurlijk

Deze koffieboom kauwwortels zijn 100% natuurlijk: ze zijn namelijk gemaakt van de wortels van de koffieboom. Daarnaast gaan ze lang mee en zijn ze onbewerkt. De koffieboom kauwwortels bevatten geen toevoegingen en zijn dus geschikt voor allergische honden. Hoewel de naam anders doet vermoeden, zijn deze koffieboom kauwwortels cafeïnevrij.

Milieu

De koffieboom kauwwortel is gemaakt van de wortels van de koffieboom. Normaal gesproken worden deze wortels verbrand. Omdat de wortels nu gebruikt worden voor de kauwbotten, hoeft dat verbranden dus nu niet meer! Dit betekent dat deze koffieboom kauwwortels helpen om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu.

Deze cafeïnevrije koffieboom kauwwortel zorgt dus voor veel kauwplezier! Hij is te gebruiken als speeltje en als middel om de tanden te verzorgen. Bij het kauwen worden de vezels van de wortel zacht. Deze zacht gekauwde vezels zijn veilig voor de hond: ze zorgen er juist voor dat de darmen aan het werk moeten. De koffieboom kauwwortel splintert niet. Wel kunnen honden met een enorme bijtkracht het bot stukbijten. Het is daarom belangrijk om bij de aanschaf rekening te houden met de grootte en de bijtkracht van de hond. De koffieboom kauwwortel is verkrijgbaar in de maten XS, S, M en L.

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist