Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Volgende
 

Kussens voor honden met gewrichtsproblemen

Ben je op zoek naar een hondenkussen voor een hond met gewrichtsproblemen of een oude hond? Er zijn tegenwoordig veel orthopedische hondenkussens op de markt. In deze blog lees je er meer over!

Orthopedische kussens

Als de hond gewrichtsproblemen heeft of oud is, dan is het verstandig om te kiezen voor een orthopedische hondenkussen. Een orthopedisch ligkussen voor de hond vermindert de druk op de gewrichten en de rug van de hond.

Orthopedische kussens zijn vaak gevuld met memory foam. Dit is verkruimeld schuim dat ervoor zorgt dat het kussen zich aanpast naar het lichaam van de hond. Honden die last hebben van de gewrichten of spieren krijgen met dit orthopedische kussen extra steun. Ook voor honden die nog jong zijn of geen klachten aan de gewrichten of spieren hebben, is een orthopedisch hondenkussen geschikt.

Orthopedische hondenkussens van Petlando

Populaire orthopedische hondenkussen zijn die van het merk Petlando. Petlando heeft orthopedische kussens in verschillende vormen en kleuren. Zo is het Petlando Hondenkussen Bern een stijlvol en stoer orthopedisch hondenkussen dat zich aanpast naar de wervelkolom van de hond. De hoes is verkrijgbaar in een grijze en beige kleur en is gemaakt van laagpolig pluche. Het kussen is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Liever een leren kussen? Dan is de Petlando Ligmat Milton een goede keuze. Deze orthopedische hondenmat is gemaakt van leer en een tweelaags schuimsysteem en geeft de hond een comfortabele ligplek. Dit kussen is verkrijgbaar in vier maten. Bekijk ook zeker eens de andere mooie hondenkussens van Petlando.

Orthopedisch kussen van Snobbs

Weer een ander voorbeeld van een orthopedisch kussen is het Orthopedisch Matras van Snobbs. Ook dit kussen is speciaal ontwikkeld voor honden met gewrichtsproblemen en oudere honden. Door de twee verschillende vullingen krijgt de hond een optimale ondersteuning. Het kussen bevat namelijk koudschuim en memory foam. Dit matras van Snobbs is rustgevend voor de gewrichten. Daarnaast zorgt het ook voor een comfortabel gevoel. Het kussen is geschikt voor honden met een allergie. Het matras is niet wasbaar, maar wel eenvoudig af te nemen met een vochtige doek.

Alle orthopedisch kussen

Ook de merken Jack and Vanilla, Lex & Max en hebben mooie en goede orthopedische hondenkussens. Zo heeft het orthopedische hondenkussen van Lex & Max een stoere uitstraling, is het orthopedische kussen van Jack and Vanilla verkrijgbaar in een mooie oudroze of beige kleur en heeft Beeztees een orthopedisch hondenkussen gemaakt van polyester.

Bekijk alle kussens voor de hond hier.

Hulpmiddelen voor honden met gewrichtsproblemen

Naast orthopedische hondenkussens zijn er hulpmiddelen voor honden met gewrichtsproblemen. Zo helpt een hondenloopplank de gewrichten van de hond bij het in- en uitstappen van de auto of het op- en afgaan van de bank.

Vragen en deskundig advies

Heb je vragen over het kiezen van orthopedisch kussen voor de hond? Of wil je deskundig advies krijgen? Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in onze grote dierenspeciaalzaak. Onze dierenspecialisten helpen je graag. Bel onze dierenspecialist op 0113 – 38 40 19 of kom langs in onze grote dierenspeciaalzaak aan Weihoek 16, 4416 PX in Kruiningen (Zeeland).

 

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist