Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige
 

In 5 stappen leren hoe u de tanden van uw hond poetst?

Stap 1)  Laat uw hond wennen aan de tandpasta:

Doe wat tandpasta op u vinger en laat uw hond het van uw vinger aflikken, herhaal dit een aantal keer en beloon uw hond.

Stap 2)  Laat uw hond wennen aan het aanraken van de snuit:

Laat uw hond geleidelijk aan wennen dat u zijn snuit pakt en met uw vingers in zijn mond zit. Doe wat tandpasta op uw vinger en ga in zijn mond tussen zijn tanden en kiezen. Herhaal deze stap en beloon uw hond.

Stap 3) Poetsen van de hoektanden:

Laat uw hond wennen aan de tandenborstel. Maak de tandenborstel eerst nat en doe er wat tandpasta om. Masseer de tandpasta goed in de borstel van de tandenborstel. Pak de kop van uw hond goed vast, doe de bovenlip wat omhoog en begin met de hoektand te borstel. )De korte voortanden komt op een later tijdstip). Als de hond dit toelaat beloon je hem en op een later tijdstop herhaal tot het goed gaat.

Stap 4) Poets van de kiezen:

Laat de honden wennen aan poetsen van kiezen achterin de mond. Als de hond het goed toelaat om de hoektanden te poetsen kun je het langzaam zijn slijmvliezen omhoog trekken zodat je makkelijk de kiezen kan poetsen. Begin met de bovenste kiezen en ga voorzicht naar de onderste kiezen. Stop af en toe ander wordt de hond ongeduldig.

Stap 5) Poetsen van de voortanden:

Hoektanden, kiezen en dan voorzichtig naar de voortanden. Begin met de bovenste kleine tanden en door naar de onderste kleine tanden. Nu heb je alle tanden langs de buitenkant gepoetst. Als de hond dit goed doet poetst dan nog even door voor een grondige reiniging.

Tip:  Poets minimaal 1x per dag voor het beste resultaat!

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist