Advies nodig? 0113 - 384019
Ruim 25000 producten op voorraad
Informatie
Informatie
 

Februari MAAND van het gebit!

Terug naar overzicht
1-02-2017

Ieder jaar is het in Februari maand van het gebit. Deze maand wordt er extra aandacht besteed aan het gebit van uw huisdier. Waarom is dit zo belangrijk?

Gebitsproblemen is de meest voorkomende aandoening bij honden en katten. Het is erg belangrijk om het gebit gezond te houden! Als u het gebit verwaarloosd heeft uw hond of kat later meer kans op problemen zoals; ontstekingen aan organen of tanden verliezen.

In deze maand zijn veel dierenartsen en dierenwinkels actief om extra aandacht te besteden aan het gebit van uw hond of kat. U kunt adviezen vragen of een gebitscontrole check bij uw dierenarts laten doen. Of u doet de online gebitscontrole voor uw hond of kat!

Om het gebit gezond te houden zijn er heel veel artikelen beschikbaar: Tandenborstels en tandpastakorrels om tandplak en slechte adem te verminderen, mondwatertandgel en veel kauwartikelen. Ook bestaat er speciale voeding voor uw hond en kat wat speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van het gebit!

Benieuw welke producten wij deze maand speciaal uitgelicht hebben? Kijk op onze website! En bestel snel de beste artikelen voor uw hond of kat.