Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Volgende
 

Februari MAAND van het gebit!

Ieder jaar is het in Februari maand van het gebit. Deze maand wordt er extra aandacht besteed aan het gebit van uw huisdier. Waarom is dit zo belangrijk?

Gebitsproblemen is de meest voorkomende aandoening bij honden en katten. Het is erg belangrijk om het gebit gezond te houden! Als u het gebit verwaarloosd heeft uw hond of kat later meer kans op problemen zoals; ontstekingen aan organen of tanden verliezen.

In deze maand zijn veel dierenartsen en dierenwinkels actief om extra aandacht te besteden aan het gebit van uw hond of kat. U kunt adviezen vragen of een gebitscontrole check bij uw dierenarts laten doen. Of u doet de online gebitscontrole voor uw hond of kat!

Om het gebit gezond te houden zijn er heel veel artikelen beschikbaar: Tandenborstels en tandpastakorrels om tandplak en slechte adem te verminderen, mondwatertandgel en veel kauwartikelen. Ook bestaat er speciale voeding voor uw hond en kat wat speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van het gebit!

Benieuw welke producten wij deze maand speciaal uitgelicht hebben? Kijk op onze website! En bestel snel de beste artikelen voor uw hond of kat.

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist