Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

Vorige
 

Fietsen met uw honden in de hondenfietskar!

Ga genieten van het heerlijke lenteweer! Samen met uw hond er op uit: dat kan heel gemakkelijk. Wij leven in het land waar het meest gefietst wordt! En dat niet alleen: we fietsen ook graag samen. Samen fietsen met vrienden of met ons huisdier. Daarnaast wandelen we ook graag, maar wat als de hond gaat mankeren? Lees dit blog voor de oplossing!

Genieten met de hondenfietskar

Een hondenfietskar biedt de mogelijkheid om ver te kunnen fietsen zonder dat u uw hond thuis hoeft te laten. Ook kan de hond genieten van het mooie weer en de frisse buitenlucht. Een hondenfietskar maakt het mogelijk om echt te genieten samen met uw hond! Wij hebben fietskarren van verschillende merken, zoals Doggy Ride, Trixie en Doggyliner. Deze fietskarren hebben allemaal hun eigen eigenschappen. Waar de ene kar alleen geschikt is om met kleine honden te fietsen, kan de andere kar in een handomdraai tot een wandelwagen worden omgebouwd. De fietskarren worden met een stang verbonden aan de fiets. De meeste fietskarren hebben ook vaak wel een koppelstuk voor een tweede fiets. Ook de aanlijnsetjes en vlaggetjes behoren tot de uitrusting van de gemiddelde hondenfietskar. Voor bijvoorbeeld de Doggy Ride kunt u extra koppelstukken kopen. Ook is er een regenhoes verkrijgbaar.

Van hondenfietskar naar wandelwagen

Wilt u een eind lopen met uw hond, maar kan uw hond niet meer zolang wandelen? Kies dan voor een hondenfietskar die om te bouwen is tot wandelwagen. Dit kan met de Doggy Ride. Om meer mogelijkheden te bieden heeft Doggy Ride een wandelkit. Deze set bestaat uit een wiel en een handvat om op de Doggy Ride te kunnen plaatsen. Het wiel wordt bevestigd voor aan de fietskar i.p.v. de fietsstang. De fietskar is eenvoudig in elkaar te zetten en weer in te klappen zodat hij goed opgeborgen kan worden.                                         

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist