Advies nodig? 0113 - 384019

Hondenfietskar Doggy Liner Economy / Juliette Rood

Hondenfietskar Doggy Liner Economy / Juliette Rood

Lekker gaan fietsen in de zomer? Neem uw hond gezellig mee in een fietskar! Dit kan prima met de Hondenfietskar Doggy Liner Economy. De Doggy Liner Economy is een fijne, degelijke fietskar om samen met uw huisdier op pad te gaan. Deze fietskar is geschikt voor honden tot 40 kg. Deze fietskar is inklapbaar. (Klik hier voor een extra koppelstuk)

Kleur: Rood

nú € 129,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

De Doggy Liner Economy ook wel genaamd Juliette is een fijne, degelijke fietskar: ideaal om samen met uw huisdier op pad te gaan! De fietskar heeft een stabiele, waterafstotende kap van nylon. Daarnaast heeft de fietskar een gaasraam. Hierdoor kunnen insecten uw huisdier niet lastig... Lees meer

De Doggy Liner Economy ook wel genaamd Juliette is een fijne, degelijke fietskar: ideaal om samen met uw huisdier op pad te gaan! De fietskar heeft een stabiele, waterafstotende kap van nylon. Daarnaast heeft de fietskar een gaasraam. Hierdoor kunnen insecten uw huisdier niet lastig kunnen vallen.

De fietskar is compleet met reflectoren, vlaggetje en reflectiestrepen. Ook wordt er een koppelstukje voor een tweede fiets bijgeleverd. Op die manier hoeft u niet iedere keer het koppelstukje van de hoofdfiets af te halen.

Deze hondenfietskar wordt geleverd als een bouwpakket. Er wordt een duidelijke en eenvoudige beschrijving bijgeleverd. De fietskar is eenvoudig aan de fiets te bevestigen.

Exclusief aanlijnset.

Lees minder

Maximale afmetingen 125x95x75 cm
Ligoppervlak: 72x52cm
Draagkracht: Max. 40kg
Gewicht fietskar: 15,6kg
Type bevestiging: Asbevestiging
EAN code 4016598316061
Artikelnummer 31606
Kleur Grijs, Rood

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Hondenfietskar L Rood/Zwart

Stevige hondenfietskar met goede ventilatie, re...

Hondenfietskar Runner 2

Mooie hondenfietskar met reflecterende details....