Advies nodig? 0113 - 384019
Ruim 25000 producten op voorraad
Informatie
Informatie
 

De 5 leukste kerstcadeautjes voor uw kat!

Terug naar overzicht
4-12-2017

Heeft u al gedacht aan een kerstcadeau voor uw kat? Wij in ieder geval wel! In deze blog presenteren wij u een lijstje met de leukste kerstcadeaus voor uw kat. Laat u inspireren door deze leuke cadeaus! Veel leesplezier!

1.    Knusse tipi

Gunt u uw kat een rustige Kerst, of bent u gewoon op zoek naar een manier om uw kat optimaal te laten genieten? Kies dan voor de Lief! Tipi.  Dankzij het zachte materiaal waarvan de tipi gemaakt is, kan uw kat heerlijk slapen en uitrusten.

2.    Pluche poef

Een andere leuk cadeau voor bij Kerst is een zachte kattenpoef. Neem bijvoorbeeld de kattenpoef Wando. Deze poef is van Designed by Lotte en is extra zacht. De kattenpoef is namelijk gemaakt van langharig pluche. Optimaal genieten: heerlijk!

3.    Kerst en krabben

Katten krabben ook bij de Kerst. Wat is dan een leuker en praktischer cadeau dan een Krabbol? Neem de mooi vormgegeven krabbol ‘Balty’ van Designed by Lotte. Met deze krabbol kan uw kat uren zoet zijn. Daarnaast staat deze krabbol ook goed in uw woonkamer! Eigenlijk trakteert u dan ook een beetje uzelf!

4.    Heerlijk hengelen

Bij de Kerst doen we graag dingen samen. Maar, ga bijvoorbeeld ook een samen met uw kat spelen. Dit kan met de fantastische Kattenkersthengel X-mas Fun. Deze vrolijke kersthengel is een aanwinst voor uw kat. Door samen met uw kat met dezen hengel te spelen, zorgt u ervoor dat uw kat voldoende beweging krijgt en dat uw kat zich niet kan vervelen.

5.    Nog meer speelplezier

Tijdens de feestdagen kan uw kat zich ook uren vermaken met de Kattentunnel Côte d’Ivoire. Deze leuke kattentunnel is gemaakt van jute en polyester. De tunnel heeft in totaal vier ingangen, waarvan er twee zijn voorzien van een speeltje. Bovendien zorgt het knisperende geluid voor maximaal speelplezier. Echt een cadeautje waar uw kat wat aan heeft.

Zoekt u nog meer kerstcadeautjes voor uw kat? Verras uw kat dan met iets anders uit ons assortiment! Kijk daarom verder op onze webshop of kom langs in onze winkel in Kruiningen. Om het compleet te maken, kunt u uw cadeau ook in een leuke gift bag laten doen! Fijne feestdagen!