Advies nodig? 0113 - 384019

Renske Golddust Heal 3 - Spier/gewricht

Renske Golddust Heal 3 - Spier/gewricht

Renske Golddust Heal 3 is voor het behoud van soepele gewrichten en ter verzorging van de spieren. De Golddust Heal is afgestemd op het energetisch veld van uw huisdier en bevat een overvloed aan natuurlijke aanwezige vitaminen, mineralen, aminozuren, essentiële vetzuren en vezels.

Inhoud: 500 gram

nú € 30,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Renske Golddust Heal 3 - Spier&Gewricht is een 100% natuurlijk voedingssupplement voor honden en katten. De Renske Golddust Heal is bio-energetisch volmaakt. Dit betekent dat de ingrediënten zijn afgestemd op het energetische veld van uw huisdier. De Renske Golddust Heal 3 bestaat voor een groot deel uit pure lijnzaad, namelijk voor 99,9%. Daarnaast zitten er veel omega-3 vetzuren in. Deze vetzuren zijn van belang voor de algehele gezondheid. Verder is deze Golddust Heal verrijkt met Duivelsklauw-extract, Indiase wierook-extract en brandnetel-extract.

Dit supplement is voor het behoud van soepele gewrichten en goed voor de aanmaak en opbouw van kraakbeen in de gewrichten. Ook zorg het voor gezond kraakbeen. Het is ook goed voor stijve en stramme spieren en te gebruiken ter verzorging van de spieren na of bij het sporten.

EAN code 8717185290110
Artikelnummer REN011