Advies nodig? 0113 - 384019

Prins ProCare Dieet Spieren en Gewrichten (geperst)

Prins ProCare Dieet Spieren en Gewrichten (geperst)

Een gewrichtsondersteunende dieetvoeding heeft een positieve invloed op de gewrichten en de bewegelijkheid. Daarnaast kan het slijtageproces met een dieetvoeding afgeremd worden.
Speciaal voor deze huisdieren heeft Prins Petfoods in samenwerking met dierenartsen deze speciale geperste dieetvoeding ontwikkeld.

nú € 17,50
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Prins ProCare dieet Spieren & Gewrichten is een volledige dieetvoeding, die langdurig gegeven kan worden. De belangrijkste eigenschappen zijn: Lees meer

Prins ProCare dieet Spieren & Gewrichten is een volledige dieetvoeding, die langdurig gegeven kan worden. De belangrijkste eigenschappen zijn:

  • Ondersteuning van de gewrichten en verbetering van de beweeglijkheid. Ingrediënten als glucosamine, chondroïtine, gelatinehydrolysaat en bèta-glucanen beschermen het kraakbeen tegen beschadigingen en bevorderen het herstel. Op deze manier worden de gewrichten ondersteund en zorgen ze weer voor soepele spieren en gewrichten.
  • Ontstekingsremmende en pijnstillende werking. Omega-3 vetzuren, als EPA en DHA, hebben een ontstekingsremmende en pijn verminderende werking en helpen gewrichtsklachten te verminderen. Daarnaast dragen ze bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en glanzende vacht.
  • Energierijke voeding. Door het persproductieproces wordt een   geconcentreerde voeding verkregen. Een geperste voeding is tot wel 20% geconcentreerder dan een geëxtrudeerde (krokante) voeding. Dit betekent dat de volume van de te geven voeding minder is. Hierdoor is er een lagere maagbelasting. Door toevoeging van L-carnitine wordt tevens de vetstofwisseling   gestimuleerd. 
  • Immuunsysteem. Vitaminen en mineralen ondersteunen het immuunsysteem.
  • Smakelijke voeding. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding.

De dieetvoedingen van Prins zijn doeltreffend en kunnen veilig langdurig gegeven worden. De producten zijn wetenschappelijk onderbouwd en ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen.

De samenstelling van dit product is opvraagbaar.

Verkrijgbaar in een 3KG en 10KG verpakking.

 

Lees minder

EAN
Artikelnummer