Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Linda

kip   kip  
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg7 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg4 stuks

Kippenhok Linda is een stevig en mooi afgewerkt verhoogd nachthok voor kippen. Het hok is volledig gemaakt van geïmpregneerd hout. Hierdoor is het hok onderhoudsvrij. Dit hok wordt kant-en-klaar bij u geleverd.

Afmetingen: 113,5 x 93,5 x 121 cm.

Let op: voor dit hok gelden andere leveringstijden.

nú € 359,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Kippenhok Linda is een robuust kippenhok op pootjes. Het materiaal waar dit kippenhok van gemaakt is, is geïmpregneerd hout. Omdat het hok gemaakt is van geïmpregneerd hout, is het onderhoudsvrij. Het is vanzelfsprekend dus zeer geschikt om buiten te gebruiken. Het hok is geschikt voor ongeveer 3 grote en 3 kleine kippen. Het kippenhok bestaat uit een nachtverblijf met een zitstok en een intern legnest. Lees meer

Kippenhok Linda is een robuust kippenhok op pootjes. Het materiaal waar dit kippenhok van gemaakt is, is geïmpregneerd hout. Omdat het hok gemaakt is van geïmpregneerd hout, is het onderhoudsvrij. Het is vanzelfsprekend dus zeer geschikt om buiten te gebruiken. Het hok is geschikt voor ongeveer 3 grote en 3 kleine kippen. Het kippenhok bestaat uit een nachtverblijf met een zitstok en een intern legnest. 

U kunt het nachtverblijf gemakkelijk schoon maken door gebruik te maken van het luik aan de linkerzijkant van het hok. Deze zijkant kan namelijk omhoog geklapt worden. Het dak van het kippenhok is bekleed met dakleer. In het hok zit een raampje. Verder zit er ook een zitstok in het nachtverblijf. Het hok heeft een loopplank om het hok in en uit te lopen. Om het hok 's nahcts af te sluiten, kan bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van een automatische deuropener.

Op dit hok krijgt u bij ons 2 jaar garantie.

LET OP:

Wanneer u dit kippenhok bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat dit hok met de hand gemaakt wordt, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u dit hok bestelt!

Lees minder

Afmetingen: 113,5 x 93,5 x 121 cm
Grondmaten: 103,5 x 80 cm
Artikelnummer LINDA
Materiaal Geïmpregneerd hout