Advies nodig? 0113 - 384019

Prins ProCare Resist Calm

Prins ProCare Resist Calm

ProCare Resist is speciaal ontwikkeld voor honden vanaf 18 maanden met een verminderde weerstand. De voeding is verrijkt met kruidenextracten die zorgen voor een ondersteuning van de weerstand. Resist kan gegeven worden aan honden die ziek zijn geweest of herstellende zijn na een operatie. Daarnaast kunnen angst en stress ook voor een verlaagde weerstand zorgen.

Verkrijgbaar in 3kg en 7,5kg

nú € 15,25
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

De Prins ProCare Resist is geschikt voor honden die veel spanning of stress ervaren. Het voer bevat namelijk gehydrolyseerd melkeiwit en tryptofaan wat uw hond evenwichtig houdt in stresssituaties. Ook de kruidenextracten, vitaminen en mineralen zoals vitamine C, D , zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem. De kruidenextracten zorgen ervoor dat uw trouwe viervoeter rust ervaren. Lees meer

De Prins ProCare Resist is geschikt voor honden die veel spanning of stress ervaren. Het voer bevat namelijk gehydrolyseerd melkeiwit en tryptofaan wat uw hond evenwichtig houdt in stresssituaties. Ook de kruidenextracten, vitaminen en mineralen zoals vitamine C, D , zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem. De kruidenextracten zorgen ervoor dat uw trouwe viervoeter rust ervaren.

Analyse

Vocht

9,0%

 

Ruw eiwit

24,0%

 

Ruw vet

12,0%

 

Ruwe as

6,0%

 

Ruwe celstof

2,5%

 

Koolhydraten

45,0%

 

 

Mineralen

Calcium

1,3%

Fosfor

0,9%

Kalium

0,6%

Magnesium

0,1%

Natrium

0,3%

 

Energiewaarde

3890 kcal/kg

Samenstelling: 

Gedehydreerde kip en kalkoen (22%), maïs, tarwe, sorghum, dierlijk vet (rund), gedroogde cichoreipulp, hemoglobine, maltodextrine, gehydrolyseerd gevogelte eiwit (1.5%), zalmolie, dicalciumfosfaat, calciumcarbonaat, inuline, gist, zonnebloemolie, resistkruiden (siberean ginseng, schizandra, lycium fruit, deer antler, acanthopanax, polygoni multiflori) 0.05%, melkeiwithydrolysaat (0.02%).

Lees minder

EAN
Artikelnummer