Advies nodig? 0113 - 384019

Doggy Duvet X-treme Fossil - Benchmat

Doggy Duvet X-treme Fossil - Benchmat

Het Doggy Duvet X-treme all weather bench matras is ideaal te gebruiken in manden, kennels, buitenrennen, hondenhokken en in benches. Doordat het matras gemaakt is van waterbestendig nylon is het eenvoudig te reinigingen met een vochtige doek. Het matras biedt uw hond binnen en buiten voldoende comfort.

Verkrijgbaar in kleur Zwart.

Verkrijgbaar in verschillende maten.

Kleur: fossil.

nú € 24,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

De Doggy Duvet X-treme heeft een Teflon All Weather laag en is waterafstotend! Dit hoogwaardige waterdichte hondenbed met Teflon®-coating is ontwikkeld om uw hondenbed schoon, fris en vlekvrij te houden, zodat het bed langer meegaat. Lees meer

De Doggy Duvet X-treme heeft een Teflon All Weather laag en is waterafstotend! Dit hoogwaardige waterdichte hondenbed met Teflon®-coating is ontwikkeld om uw hondenbed schoon, fris en vlekvrij te houden, zodat het bed langer meegaat.

1) Vlekken eenvoudig te verwijderen: Dankzij de speciale vlekken verwijderende technologie verwijdert u met een vochtige doek, vlekken, vuil, zand en modder zonder problemen van de buitenhoes.

2) Waterdicht: Als het matras wordt gebruikt in combinatie met de binnenvoering en vulling, is het volledig waterdicht, winddicht en ademend.

3) Beschermingslaag tegen vocht en allergenen: Beschermt tegen huismijten, huidschilfers en vocht.

4) Ademend: Een ademende laag houdt de vulling in het matras droog en zorgt ervoor dat het lichaamsvocht verdampt.

Doordat vlekken, vuil, zand en modder gemakkelijk te verwijderen zijn, adviseren wij de hoes niet te wassen. Dit komt de Teflon®-coatingslaag namelijk niet ten goede.

Deze mat is verkrijgbaar in vijf maten. Afmetingen:

  • 58 x 45 cm
  • 74 x 52 cm
  • 89 x 59 cm
  • 104 x 69 cm
  • 118 x 75 cm.

Kleur: fossil.

Lees minder

Materiaal Nylon
Kleur Taupe
EAN
Artikelnummer