Advies nodig? 0113 - 384019

JUWEL HeliaLux SmartControl

JUWEL HeliaLux SmartControl

Uw HeliaLux inzetlampen programmeren en besturen via wifi? Dat kan met de HeliaLux SmartControl! U heeft de mogelijkheid om via smartphone, tablet of pc per weekdag een dagverloop te programmeren. Daarbij kunt u eenvoudig en snel de ingestelde lichtprofielen op ieder mogelijk moment aanpassen.

Afmetingen:  27 x 6 x 2 cm

nú € 145,99
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Met de HeliaLux SmartControl kunt u de lichtcondities in uw aquarium aanpassen naar uw eigen wensen. Zo kunt u per dag bijvoorbeeld de zonsopgang en zonsondergang bepalen. U kunt 8 lichtprofielen los opslaan. Dit betekent dat u voor iedere weekdag een individueel dagverloop kunt vastleggen. Daarnaast kunt u heel handig wel 16 verlichtingsfases per dag individueel instellen. Ook is het mogelijk om een gerichte, individuele maanverlichting mogelijk te maken. Dit kan door de vrij instelbare kleurkanalen. Lees meer

Met de HeliaLux SmartControl kunt u de lichtcondities in uw aquarium aanpassen naar uw eigen wensen. Zo kunt u per dag bijvoorbeeld de zonsopgang en zonsondergang bepalen. U kunt 8 lichtprofielen los opslaan. Dit betekent dat u voor iedere weekdag een individueel dagverloop kunt vastleggen. Daarnaast kunt u heel handig wel 16 verlichtingsfases per dag individueel instellen. Ook is het mogelijk om een gerichte, individuele maanverlichting mogelijk te maken. Dit kan door de vrij instelbare kleurkanalen.

Een handige optie is de DaySimulation. Hiermee kunt u eenvoudig en snel de door u ingestelde lichtsfeer in het aquarium bekijken door de schuif van het dagverloop te bewegen. Zo kunt u in een paar ogenblikken kijken hoe de lichtsfeer zich de gehele dag door zal ontwikkelen. Verder is de LivePreview een handige optie. Deze optie laat tijdens de programmering de ingestelde lichtintensiteit in het aquarium al zien. Zo wordt het maken van lichtprofielen extra gemakkelijk.

Voor het programmeren en besturen via de HeliaLux SmartControl is geen app nodig. U kunt de lampen direct besturen via uw internetbrowser. Met de HeliaLux SmartControl kunt u twee HeliaLux LED- of Spectrumlampen tegelijkertijd besturen.

Lees minder

EAN code 4022573489965
Artikelnummer 0005946