Advies nodig? 0113 - 384019

Beaphar Vlooienshampoo - 100ML

Beaphar Vlooienshampoo - 100ML

Deze vlooienshampoo van Beaphar werkt op twee manieren. Tijdens het wassen van de hond of de kat worden de vlooien gedood door de werkzame stof Permethrin. Daarnaast geeft de achtergebleven Permethrin de kortharige honden nog 2 weken bescherming en de katten nog bescherming gedurende 4 weken.

Inhoud: 100 ml.

nú € 9,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Deze vlooienshampoo van Beaphar is bedoeld voor de behandeling bij de aanwezigheid van vlooien bij katten en kortharige honden. De vlooienshampoo heeft een knock-down-werking en een residue-werking. De knock-down-werking houdt in dat de vlooien tijdens het wassen worden gedood. Dit komt de doordat ze in aanraking komen met de werkzame stof Permethrin. De residue-werking houdt in dat de achtergebleven permethrin de honden en de katten in de periode daarna nog bescherming geeft. Bij katten is dit 4 weken en bij kortharige honden 2 weken. Lees meer

Deze vlooienshampoo van Beaphar is bedoeld voor de behandeling bij de aanwezigheid van vlooien bij katten en kortharige honden. De vlooienshampoo heeft een knock-down-werking en een residue-werking. De knock-down-werking houdt in dat de vlooien tijdens het wassen worden gedood. Dit komt de doordat ze in aanraking komen met de werkzame stof Permethrin. De residue-werking houdt in dat de achtergebleven permethrin de honden en de katten in de periode daarna nog bescherming geeft. Bij katten is dit 4 weken en bij kortharige honden 2 weken.

Deze shampoo moet u niet gebruiken wanneer uw hond of kat ernstige huidaandoeningen heeft of overgevoelig is voor de werkzame stof. Dieren die jonger zijn dan 6 maanden moet u niet met deze shampoo wassen.

Deze shampoo bevat 11,1 mg Permethrin per ml shampoo.

Dosering:

Dier + gewicht Hoeveelheid
Katten 50 ml
Honden < 5 kg 50 ml
Honden 5 tot 10 kg 100 ml
Honden 10 tot 20 kg 150 ml
Honden > 20 kg 200 ml

Lees minder

EAN code 8711231103294
Artikelnummer 1604