Advies nodig? 0113 - 384019

Beaphar Vlooienband Hond

De Beaphar Vlooienband 6 maanden is een band ter bestrijding van vlooien bij honden die kort of middellang haar hebben. Deze waterbestendige vlooienband is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood en wit en heeft een lengte van 65 cm. De vlooienband is eenvoudig in te korten.

nú € 8,45
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Deze waterbestendige vlooienband van Beaphar is bedoeld als bestrijdingsmiddel tegen vlooien bij honden. De band is effectief bij honden met kort of middellang haar. U dient één halsband per dier te gebruiken. Na 2 tot 4 dagen is de werking van de band optimaal. De werking van de band duurt 6 maanden. Deze vlooienband is tevens waterbestendig. Als uw hond de band dus aanheeft tijdens het zwemmen, in een regenbui of bij het wassen, heeft dat geen invloed op de werking van de band. De band heeft een lengte van 65 cm. De band is eenvoudig op maat te knippen. Het is de bedoeling dat u de band was losjes rond de rek van de hond doet en bij het op maat knippen rekening houdt met de groei van de hond in de komende periode. Lees meer

Deze waterbestendige vlooienband van Beaphar is bedoeld als bestrijdingsmiddel tegen vlooien bij honden. De band is effectief bij honden met kort of middellang haar. U dient één halsband per dier te gebruiken. Na 2 tot 4 dagen is de werking van de band optimaal. De werking van de band duurt 6 maanden. Deze vlooienband is tevens waterbestendig. Als uw hond de band dus aanheeft tijdens het zwemmen, in een regenbui of bij het wassen, heeft dat geen invloed op de werking van de band. De band heeft een lengte van 65 cm. De band is eenvoudig op maat te knippen. Het is de bedoeling dat u de band was losjes rond de rek van de hond doet en bij het op maat knippen rekening houdt met de groei van de hond in de komende periode.

U moet de band niet te strak doen, omdat dit huidirritatie kan veroorzaken. Het is niet verstandig om de vlooienband te gebruiken bij zieke dieren of dieren die herstellende zijn. Ook moet u de vlooienband niet omdoen bij honden die jonger zijn dan 6 maanden of honden met ernstige huidaandoeningen.

Lees minder

EAN
Artikelnummer