0

 

Beaphar Vlooienband Hond

Merk:Beaphar
Soort:Vlo
vanaf € 11,35
Kleur: Rood
€ 11,35
EAN Code: 8711231126552
voor 17:00 besteld, werkdag in huis
Kleur: Wit
€ 11,35
EAN Code: 8711231126538
voor 17:00 besteld, werkdag in huis
Kleur: Zwart
€ 11,35
EAN Code: 8711231126514
voor 17:00 besteld, werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag
  • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

Deze waterbestendige vlooienband van Beaphar is bedoeld als bestrijdingsmiddel tegen vlooien bij honden. De band is effectief bij honden met kort of middellang haar. U dient één halsband per dier te gebruiken. Na 2 tot 4 dagen is de werking van de band optimaal. De werking van de band duurt 6 maanden. Deze vlooienband is tevens waterbestendig. Als uw hond de band dus aanheeft tijdens het zwemmen, in een regenbui of bij het wassen, heeft dat geen invloed op de werking van de band. De band heeft een lengte van 65 cm. De band is eenvoudig op maat te knippen. Het is de bedoeling dat u de band was losjes rond de rek van de hond doet en bij het op maat knippen rekening houdt met de groei van de hond in de komende periode. Lees meer

Deze waterbestendige vlooienband van Beaphar is bedoeld als bestrijdingsmiddel tegen vlooien bij honden. De band is effectief bij honden met kort of middellang haar. U dient één halsband per dier te gebruiken. Na 2 tot 4 dagen is de werking van de band optimaal. De werking van de band duurt 6 maanden. Deze vlooienband is tevens waterbestendig. Als uw hond de band dus aanheeft tijdens het zwemmen, in een regenbui of bij het wassen, heeft dat geen invloed op de werking van de band. De band heeft een lengte van 65 cm. De band is eenvoudig op maat te knippen. Het is de bedoeling dat u de band was losjes rond de rek van de hond doet en bij het op maat knippen rekening houdt met de groei van de hond in de komende periode.

U moet de band niet te strak doen, omdat dit huidirritatie kan veroorzaken. Het is niet verstandig om de vlooienband te gebruiken bij zieke dieren of dieren die herstellende zijn. Ook moet u de vlooienband niet omdoen bij honden die jonger zijn dan 6 maanden of honden met ernstige huidaandoeningen.

Lees minder

Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist