Advies nodig? 0113 - 384019

Back Zoo Nature Fruitcups mix-verpakking (24 stuks)

Back Zoo Nature Fruitcups mix-verpakking (24 stuks)

Op zoek naar een snack waar papegaaien en andere kromsnavels dol op zijn? Kies voor de fruitcups van Back Zoo Nature! Deze overheerlijke cupjes zijn een gewild extraatje voor uw vrolijke kromsnavel! Het cupje kan in een speciaal daarvoor ontwikkelde houder gedaan worden, maar kan ook aan de vogel zelf gegeven worden.

Inhoud: 24 smakelijke cupjes met verschillende smaken.

nú € 10,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Geef uw papegaai een fruitcupje van Back Zoo Nature en hij is er een poos zoet mee! Deze smakelijke cupjes zijn erg gewild bij papegaaien en andere kromsnavels. U kunt het fruitcupje aan de vogel zelf geven, maar u kunt het ook in een speciaal daarvoor ontwikkelde houder plaatsen. In dat geval kunt u kiezen uit een praktische plastic houder en een stijlvolle houder van Javahout. Wij adviseren om maximaal twee van deze cupjes per week te geven. Genieten moet wel gezond blijven.

De fruitcups zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, namelijk aardbei, banaan, honing, meloen, sinaasappel en yoghurt. Deze mix-verpakking bevat alle soorten. Zo kunt u kijken welk fruitcupje uw kromsnavel het lekkerst vindt.

EAN code 8714835123774
Artikelnummer 0203049