Advies nodig? 0113 - 384019

Hondenhok Ragnar 3 - 150x100x101cm - Grijs

Hondenhok Ragnar 3 - 150x100x101cm - Grijs

Hondenhok Ragnar 3 Grijs is een stevig en stijlvol afgewerkt hok met kwalitatief hoogwaardig Scandinavisch hout. Dit stevige hondenhok voor grote honden heeft een waterbestendige OSB bodemplaat. Deze plaat maakt het hok goed bestendig tegen vocht. Verder beschikt het hok over handige rubberen pootjes, praktische aluminium strips die het hout beschermen en een windscherm.

Afmeting: 150x100x101cm.

nú € 272,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Op zoek naar een zeer stevig en solide hondenhok dat ook nog eens mooi is uitgevoerd? Kies dan voor de Ragnar 3. Het hok is gemaakt van 14 mm dik Scandinavisch hout van hoge kwaliteit. De bodem bestaat uit een OSB bodemplaat. Deze waterbestendige plaat van geperst hout zorgt dat het hok... Lees meer

Op zoek naar een zeer stevig en solide hondenhok dat ook nog eens mooi is uitgevoerd? Kies dan voor de Ragnar 3. Het hok is gemaakt van 14 mm dik Scandinavisch hout van hoge kwaliteit. De bodem bestaat uit een OSB bodemplaat. Deze waterbestendige plaat van geperst hout zorgt dat het hok goed bestendig is tegen vocht. Het dak is voorzien van bitumenbedekking. Ook beschikt het hok over rubberen voetjes. Deze bescherming is bedoeld tegen opstijgend vocht. Ook heeft het hok binnenin een windscherm. Hiermee geeft u uw hond een goed beschutte slaapplaats. Zo zit uw hond er altijd comfortabel bij. 

Hondenhok Ragnar 3 is eenmaal gebeitst. Voor een langere levensduur van het hok, adviseren wij het hok voor gebruik nog een keer te beitsen en dit periodiek te herhalen.

De Ragnar 3 wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegeleverd, zodat u het hok eenvoudig in elkaar kunt zetten. Er worden uiteraard voldoende bevestigingsmaterialen meegeleverd.

* Sfeerafbeelding is model Ragnar 2

Op dit hok krijgt u bij ons maar liefst twee jaar garantie!

Afmeting: 150x100x101cm.

Kleur: Grijs

Lees minder

EAN code 5414365314552
Artikelnummer 11277
Materiaal Hout
Kleur Grijs

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Hondenhok Boris HK060 - 142 cm

Dit stevige en degelijke hondenhok is tot in de...