Advies nodig? 0113 - 384019

Cetabever UV Beits Transparant 750ml

Cetabever UV Beits Transparant 750ml

CetaBever buitenbeits transparant is een topkwaliteit beits. De uitstekende hechting en hoge laagdikte zorgen voor een zeer duurzame bescherming. De beits beschermt tegen UV-straling, voorkomt verkleuring en vertraagt glansverval. 

nú € 20,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

CetaBever Meesterbeits is een oplosmiddelhoudende buitenbeits die verkrijgbaar is in twee verschillende glansgraden: glans en zijdeglans. Transparante Meesterbeits beschermt uw hout langdurig tegen weersinvloeden met optimaal glansbehoud. Afhankelijk van de kleur, blootstelling aan zonlicht, de kwaliteit van het hout en het aantal lagen, kan het aantal jaren bescherming afwijken. Lees meer

CetaBever Meesterbeits is een oplosmiddelhoudende buitenbeits die verkrijgbaar is in twee verschillende glansgraden: glans en zijdeglans. Transparante Meesterbeits beschermt uw hout langdurig tegen weersinvloeden met optimaal glansbehoud. Afhankelijk van de kleur, blootstelling aan zonlicht, de kwaliteit van het hout en het aantal lagen, kan het aantal jaren bescherming afwijken.

  • Bescherming tot 7 jaar
  • Optimaal glansbehoud
  • Vocht- en weerbestendig
  • Geschikt voor hardhout

Wij adviseren u uw dierenverblijven periodiek te beitsen met deze UV beits. Uit onderzoek is deze UV-beits als beste uit de test gekomen voor onze hokken. Deze UV-beits geeft uw dierenverblijf de mooiste uitstraling en de beste bescherming. U hoeft niet te schuren maar maak het hout schoon en vet-vrij.  Het mooiste resultaat krijgt u door onbehandeld hout driemaal te behandelen. 

Lees minder

EAN
Artikelnummer