Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Chicko Green

konijn   konijn   kip   kip  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg5 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg3 stuks

De Chicko Green is een ruim opgezet en praktisch dierenverblijf voor kippen en konijnen. Het groene hok beschikt over een nachthok, legnest en een zinken lade op de bodem. Het verblijf wordt geleverd incl. zitstok.

Afmetingen: 188x70x117 cm.

nú € 219,95

Extra advies bij dit Dierenverblijf?

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dit ruime kippen- konijnenhok is geschikt voor ongeveer 5 kippen. Het verblijf bestaat uit een ruime ren waar de kippen heerlijk kunnen scharrelen, een beschut nachthok en een legnest. Tussen het nachthok en de ren zit een loopplank waarover de kippen in de ren kunnen komen. Het... Lees meer

Dit ruime kippen- konijnenhok is geschikt voor ongeveer 5 kippen. Het verblijf bestaat uit een ruime ren waar de kippen heerlijk kunnen scharrelen, een beschut nachthok en een legnest. Tussen het nachthok en de ren zit een loopplank waarover de kippen in de ren kunnen komen. Het nachthok kan volledig afgesloten worden van de ren. Dit kan met een handige schuif die vanaf buiten te bedienen is. Het deurtje in het nachthok is voorzien van gaaswerk. Dit zorgt voor frisse lucht in het nachthok. Zet daarom de voorkant van het hok nooit in de windrichting, want dan tocht het te veel. Teveel tocht kan namelijk schadelijk zijn voor de kippen. Ook zit er nog een leuk raampje in het nachthok. Het hok wordt geleverd in de groene kleur zoals op de afbeelding.

Het hok wordt geleverd als bouwpakket. Bij het bouwpakket ontvangt u een duidelijke montagehandleiding, die er mede voor zorgt dat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is. Voor gebruik dient het hout behandeld te worden met geschikte UV-beits. Door het hok aan de buiten- en binnenkant jaarlijks te beitsen, blijft het hout in een goede conditie en kunt u zo nog langer genieten van dit kippenhok!

Afmetingen: 188x70x117 cm.

Kleur: Groen/Wit

Lees minder

Maximale afmetingen: 188x70x117 cm (LxBxH)
Afmetingen zonder legnest: 159x70x117cm (LxBxH)
Maximale afmetingen legnest: 37x56,5x36cm (LxBxH)
Afmetingen bouwpakket 1: 89x68x16cm (Gewicht 19kg)
Afmetingen bouwpakket 2: 117x74x13cm (Gewicht 15kg)
EAN code 8718868997951
Artikelnummer chickogreen
Materiaal Hout
Kleur Groen, Wit

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf KB8 Green

Dierenverblijf KB8 Green is een extra ruim hok ...