Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Mumford Cottage 121x64x121cm

Konijnenhok Mumford Cottage 121x64x121cm

   
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk

Konijnenhok Mumford is een mooie konijnenvilla voorzien van twee verdiepingen die met elkaar verbonden zijn door middel van een trappetje. De bovenste verdieping heeft twee deurtjes met in het midden tralies zodat uw konijn niet volledig achter de dichte deurtjes hoeft te zitten.

Maximale afmetingen: 121x64x121 cm

normaal € 219,00
nú € 194,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dit stijlvolle dierenverblijf is geschikt voor 1 á 2 dwergkonijntjes. Het dierenverblijf is voorzien van twee verdiepingen, waarbij de onderste verdieping de ren is. Via een loopplankje kunnen de konijnen in de ren komen. Op de bovenste verdieping bevindt zich het slaapverblijf. In de ren zitten deurtjes met traliewerk en op de bovenste etage zit er plexiglas in de deurtjes, alle deurtjes zijn af te sluiten. Lees meer

Dit stijlvolle dierenverblijf is geschikt voor 1 á 2  dwergkonijntjes. Het dierenverblijf is voorzien van twee verdiepingen, waarbij de onderste verdieping de ren is. Via een loopplankje kunnen de konijnen in de ren komen. Op de bovenste verdieping bevindt zich het slaapverblijf. In de ren zitten deurtjes met traliewerk en op de bovenste etage zit er plexiglas in de deurtjes, alle deurtjes zijn af te sluiten.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Lees minder

EAN code 5414365051327
Artikelnummer 603/346
Materiaal Hout
Kleur Wit