Advies nodig? 0113 - 384019

Trixie Hondenloopplank uitschuifbaar (tot 120kg)

Trixie Hondenloopplank uitschuifbaar (tot 120kg)

Heeft uw hond rug- of gewrichtsproblemen of wordt hij oud? Dan is deze handige telescopische hondenloopplank zeker aan te bevelen! Door het lichte gewicht van slechts 5,8kg is de plank ook nog eens gemakkelijk in gebruik. De loopplank is gemaakt van aluminium met kunststof en heeft een slipvaste laag en veiligheidsranden aan de zijkant.

Kleur: grijs

Afmetingen: 43 x 100-180cm

nú € 189,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Deze hondenloopplank is een handig hulpmiddel voor uw hond om de auto in en uit te gaan. De loopplank wordt met het ene uiteinde bevestigd ter hoogte van de bumper van de auto. Het andere uiteinde wordt op de straat geplaatst. Zo kan de hond eenvoudig de auto in- en uitstappen. Omdat de hondenloopplank ingeschoven kan worden, neemt hij bij het opbergen weinig ruimte in beslag. De hondenloopplank is universeel, dus kan voor iedere auto gebruikt kan worden. Deze hondenloopplank is geschikt voor honden tot 120 kg. Lees meer

Deze hondenloopplank is een handig hulpmiddel voor uw hond om de auto in en uit te gaan. De loopplank wordt met het ene uiteinde bevestigd ter hoogte van de bumper van de auto. Het andere uiteinde wordt op de straat geplaatst. Zo kan de hond eenvoudig de auto in- en uitstappen. Omdat de hondenloopplank ingeschoven kan worden, neemt hij bij het opbergen weinig ruimte in beslag. De hondenloopplank is universeel, dus kan voor iedere auto gebruikt kan worden. Deze hondenloopplank is geschikt voor honden tot 120 kg.

Zoals gezegd hebben hondenloopplanken voordelen voor uw hond, maar ook voor de mens. Het is een gegeven dat honden steeds ouder worden in Nederland. Zo zien we dat vooral oudere honden last hebben van artrose, groeipijn, etc. Ook is er een reële kans op het breken van botten als een oudere hond uit de koffer van de auto springt. De hondenloopplank zorgt ervoor dat honden op een rustige manier de auto verlaten: ze hoeven niet te springen. Hierdoor worden dus de gewrichten van uw hond ontlast en worden ook de klachten van de genoemde problemen voorkomen en verminderd.

Ook biedt de hondenloopplank voordelen voor u. Zo kunt u door het gebruik van de hondenloopplank lichamelijke klachten voorkomen. U hoeft bijvoorbeeld uw hond niet meer in en uit de auto te tillen.

Lees minder

EAN code 4011905039404
Artikelnummer 3940
Kleur Grijs