Advies nodig? 0113 - 384019

Petsafe Mini Barriere voor kleine huisdieren

Petsafe Mini Barriere voor kleine huisdieren

Met deze Petsate Mini barrière zorgt u voor huisdiervrijezones in uw huis. Het systeem zorgt voor een barrière in een radius van 0,76 meter rond de zender. Als uw huisdier daarin komt, geeft de ontvanger in de halsband een geluidssignalen af. Daarna volgt er een sterker wordende, niet schadelijke, statische correcties.

Let op: Deze correctie is gemaakt om af te schrikken en niet om te straffen.

nú € 79,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Deze set bestaat uit een zender en een ontvanger. De ontvanger zit in een halsband en heeft contactpunten met de nek van uw huisdier. De Petsate Mini barrière zendt een radiosignaal uit in een radius van 0,76 meter. Als uw huisdier die zone binnenkomt, krijgt hij een correctie. Deze correctie schrikt af, maar straft niet. Tevens is de correctie niet schadelijk. Lees meer

Deze set bestaat uit een zender en een ontvanger. De ontvanger zit in een halsband en heeft contactpunten met de nek van uw huisdier. De Petsate Mini barrière zendt een radiosignaal uit in een radius van 0,76 meter. Als uw huisdier die zone binnenkomt, krijgt hij een correctie. Deze correctie schrikt af, maar straft niet. Tevens is de correctie niet schadelijk.

De Petsafe Mini barrière is bedoeld om specifieke gebieden te ontwijken.

Het systeem is waterbestendig en werkt op batterijen. Het is gemakkelijk te plaatsen in de kleine ruimtes. Verder is het gemakkelijk in te stellen en ook uit te breiden voor het gebruik met meerdere huisdieren. De Petsate Mini barrière is ook veilig. Na 15 seconden stopt de correctie namelijk. U wordt wel aangeraden om de halsband alleen om te doen bij hondnen en katten boven de 2.25 kg.

Heeft u nog meer vragen over dit product? Neem dan contact op met onze klanten service. Zij helpen u graag verder.

Lees minder

EAN code 7298491585424
Artikelnummer PWF1915854