Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf KA7

   
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg4 stuks

Kippenhok KA7-A is een extra ruim dierenverblijf dat geschikt is voor konijnen en kippen. Het biedt een ruim nachthok met zinken uitschuifbare lade, een legnest en een extra grote uitloopren.

meer informatie over dit product
normaal € 349,00
€ 299,00
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Het dierenverblijf is geschikt voor 4 - 10 (kriel)kippen of 3 - 4 konijnen. Het hok bestaat uit een nachthok, een van buiten te openen legnest en een extra ruime ren. Het nachthok is gemakkelijk schoon te maken, omdat het beschikt over een uitschuifbare lade van zink. Verder heeft het nachthok een toegangsdeurtje met een raampje van plexiglas. Voor het nachthok worden ook nog zitstokken meegeleverd. Zo kunnen de kippen op stok gaan. Lees meer

Het dierenverblijf is geschikt voor 4 - 10 (kriel)kippen of 3 - 4 konijnen. Het hok bestaat uit een nachthok, een van buiten te openen legnest en een extra ruime ren. Het nachthok is gemakkelijk schoon te maken, omdat het beschikt over een uitschuifbare lade van zink. Verder heeft het nachthok een toegangsdeurtje met een raampje van plexiglas. Voor het nachthok worden ook nog zitstokken meegeleverd. Zo kunnen de kippen op stok gaan.

Via een loopplankje kunnen de dieren in de ruime ren komen. Een groot deel van de ren is omgeven met gaas. Een deel van het dak en enkele panelen kunnen open. Hierdoor kunt u gemakkelijk bij de dieren komen. Er is ook een beschut deel in de ren. Dit deel zit onder het nachthok.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is!

Op de KA7-A krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Lees minder

Aantal konijn groot 2
Aantal kippen groot 4
Soort Konijnenhok met ren
Materiaal Hout
Kleur Bruin